Maskara kullanırken yapılan en büyü hata! Hemen kuruyor: Çabuk bozuluyor

Maskara kullanırken yapılan en büyü hata! Hemen kuruyor: Çabuk bozuluyor

Maskara kullanımında yapılan en büyük hata! Maskaraları böyle kullanınca hemen kuruyup bozluyor. Meğer esas olayı buymuş! Herkesin yaptığı o hareket...

Maskara kullanırken yaygın olarak yapılan bir hata, fırçayı maskara kutusuna defalarca daldırıp çıkarmaktır. Bu hareketin maskaranın ömrünü kısalttığını ve ürün kalitesini olumsuz etkilediğini biliyor muydunuz?

HAVA GİRİŞİ MASKARANIZI BOZAR

Maskara fırçasını sürekli olarak şişeye daldırıp çıkarmak, ürünün içine hava girmesine sebep olur. Hava girişi, maskaranın daha çabuk bozulmasına, kurumasına ve topaklanmasına yol açar. Bu durum, hem maskaranın kullanım süresini kısaltır hem de uygulama sırasında istenmeyen sonuçlara neden olur.

Maskaranızın daha uzun süre dayanmasını ve uygulama sırasında en iyi sonuçları almanızı sağlamak için fırçayı şişeye sokup çıkarmak yerine, yavaşça döndürerek çıkarmalısınız. Bu şekilde, maskara fırçasına yeterli miktarda ürün gelir ve istenmeyen hava girişini engellemiş olursunuz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN