Bu sözler kime? Masterchef Güzide Mertcan böyle veda etti: Bu savaşta benim yerim yok!

Bu sözler kime? Masterchef Güzide Mertcan böyle veda etti: Bu savaşta benim yerim yok!

Masterchef Türkiye'nin kıdemli yarışmacılarından Güzide Mertcan, All Star sezonunun ilk elenen ismi oldu. Berker, Mert ve Gamze arasından elenen ilk yarışmacı olan Güzide, elendikten sonra sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak içini döktü. O paylaşımı okuyanlar "Bu sözlerin muhatabı kim?" diye sormadan edemedi.

Jürisinde Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun yer aldığı MasterChef All Star'ın dün akşamki bölümünde eleme heyecanı vardı. Güzide, Berker, Mert, ve Gamze arasında yapılan eleme turunda elenen isim ise Güzide oldu.

Güzide Mertcan, elendikten sonra Instagram hesabından bir paylaşım yaparak rakibi ve takım arkadaşı olan diğer yarışmacılara yönelik "Kulis yapmadan, kimseyi kayırmadan, kamera önünde ya da arkasında kuyusunu kazmadan sadece yemek yaparak yol alabileceğime maalesef inancımı kaybettim. 'Seni psikolojik olarak bitireceğim' diyen birine dost sandığım kişi 'Güzide'yi psikolojisine değil duruşuna oynayarak bitirebilirsin' diye yol gösteriyorsa o savaşta benim yerim yok demektir." sözleriyle göndermede bulundu.

guzidedsnfds.jpg

EKSİK ÜRÜNLE TABAK ÇIKARDI

TV8'in sevilen programlarından MasterChef Türkiye, Masterchef All Star sezonuyla ekranda. Yarışmanın dün akşamki bölümünde ilk eleme heyecanı vardı. Elenen isim ise Güzide Mertcan oldu. Mertcan, yarışmada Tahsin'le tartıştı ve daha sonra tabağına eksik ürün koydu. "Sona kadar gidemeyeceksem vakit harcamanın anlamı yok" diyen yarışmacının bunu bilerek, elenmek için yaptığı düşünüldü.

Instagram hesabından bir açıklama yayınlayan Güzide Mertcan, isim vermeden yarışmacı arkadaşları ve bu iddialar hakkında konuştu.

dca6d3de-fada-4dac-898f-d4e5136f2133.jpg

'DOST SANDIĞIM KİŞİ...'

Yarışmadan elenen Güzide Mertcan, Candan Erçetin'den Kırık Kalpler Durağında şarkısı eşliğinde bir paylaşım yaparak şunları yazdı:

"Konuşsam sayfalara sığmaz. Ama ben susmayı tercih ediyorum. Çok isteyerek geldiğim All Star macerasında yolculuğum oldukça kısa sürdü. Süreç içerisinde kulis yapmadan, kimseyi kayırmadan, kamera önünde ya da arkasında kuyusunu kazmadan sadece yemek yaparak yol alabileceğime maalesef inancımı kaybettim. 'Seni psikolojik olarak bitireceğim' diyen birine dost sandığım kişi 'Güzide'yi psikolojisine değil duruşuna oynayarak bitirebilirsin' diye yol gösteriyorsa o savaşta benim yerim yok demektir.

Gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki bilerek kötü tabak yapmadım ama orada geçirdiğim her günün de bana kötü geleceğini bilerek çıktım yarışa hali ile tabağıma bu duygum yansıdı. Bana kalbini açıp destekleyen herkesten hem özür dilerim hem teşekkür ederim. Bildiğim tek bir şey var düşürülmeye çalışıldığım konumda siz de olmamı istemezdiniz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN