MasterChef şampiyonu Uğur Kardaş tutuklandı! Canlı yayındaki iddiaları başını yaktı, işte tutuklanma nedeni

MasterChef şampiyonu Uğur Kardaş tutuklandı! Canlı yayındaki iddiaları başını yaktı, işte tutuklanma nedeni

TV8 ekranlarının en sevilen yarışma programlarından birisi olan MasterChef'ten şampiyon olarak ayrılan Uğur Kardaş tutuklandı. Merkez üssü Kahramanmaraş olan deprem felaketi üzerine yaptığı yayındaki sözleri başını yaktı. İddialarının asılsız çıkması üzerine gözaltına alınan Uğur Kardaş için tutuklama emri verildi. Peki neden tutuklandı? İşte tüm detaylar...

MasterChef şampiyonu Uğur Kardaş'ın iddiaları!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki deprem sonrasında seferber olan Uğur Kardaş gönüllü olarak deprem bölgesine gitti. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı video ile gündem olan Uğur Kardaş sosyal medyada da deprem etkisi yarattı.

Göz yaşlarıyla çektiği videoda ellerini gösteren Kardaş enkaz çıkarmaktan ellerinin ne hale geldiğini gösterirken, "Hayatını kaybetmiş bedenleri çıkarıp arkaya koyuyoruz. O sırada Afgan'ın biri gelip kolunu, elini kesip altınlarını alıyor" ifadelerini kullandı. Paylaştığı video ve iddiaları nedeniyle gözaltına alınan MasterChef şampiyonu Uğur Kardaş kısa bir sürenin ardından tutuklandı.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımın ardından gözaltına alınan Kardaş ifadesinde Afgan uyruklu kişinin çıkartılan cesetlerin kolunu keserek altın aldığına ilişkin bir olaya şahit olmadığını belirtti. Fakat bu tarz iddiaların kulaktan kulağa konuşulduğunu da belirterek savunmasını yaptı.

71702162-10218101596664528-807686561566031872-n.jpg

Uğur Kardaş neden tutuklandı?

Paylaştığı video ve iddiasıyla birlikte gözaltına alınan Uğur Kardaş'ın ifadelerinden sonra Emniyet'ten de açıklama geldi. Emniyet, Uğur Kardaş hakkında yaptığı açıklamada sosyal medya üzerinden provakatif paylaşımlar yaptığı gerekçesiyle Mustafa Uğur Kardaş isimli şüpheli kişinin Adıyaman Havalimanında yakalandığı bilgisini verdi.

İddialarının provakatif paylaşımlar olduğu tespit edilen Uğur Kardaş'ın iddiasına göre enkaz altında kalan vatandaşları kurtarma çalışması esnasında yol kenarında duran cesetlerin birkaç kişinin kollarını keserek üzerinde bulunan altınlara el koyduğunu ve hırsızların Afgan uyruklu olduğu söyleniyordu. Bu iddiaları kanıtlayacak bir delilin olmamasıyla birlikte Uğur Kardaş gözaltına alındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN