MasterChef Türkiye 2022 mutfak kavgası! Ortalık alt üst oldu... Fatma Nur ve Barış’ın kavgası şefleri çileden çıkarttı

MasterChef Türkiye 2022 mutfak kavgası! Ortalık alt üst oldu... Fatma Nur ve Barış’ın kavgası şefleri çileden çıkarttı

TV8 ekranlarında heyecanla devam eden MasterChef Türkiye 2022, dün akşam 76. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jürilik yaptığı MasterChef Türkiye 2022 yarışmasında da yeni takımlar da belli oldu. Yapılan oyunda mavi takımın kaptanı Gamze olurken, kırmızı takımın kaptanı da Vural oldu. Her iki takımın yarışmacılar belirlendikten sonra takımların bu haftaki ilk kavgası da gerçekleşmiş oldu.

Eleme günü sonrası yarışmacılarla sohbet eden Mehmet Yalçınkaya, son bölümde Fatma Nur'un stres altında olduğunu ve çok üzüldüğünü belirterek 'Oradan çıkabildin, kontrollüydün ama son anda bıraktın kendini, ne oldu Melih’e mi üzüldün?' şeklinde bir soru sordu. Mehmet Yalçınkaya'dan gelen soru üzerine Melih’in gitmesine üzüldüğünü anlatan Fatma Nur, hedef olarak gördüğü bazı isimlere ateş püskürttü.

FATMA NUR'UN TEK HEDEFİ BARIŞ

MasterChef Türkiye Fatma Nur

Barış'ı hedef haline getiren ve onun hakkında konuşan Fatma Nur, burada herkesin adaletinin değiştiğini ve bu nedenle de kendi adaletini de değiştirdiğini söyledi. Burada geçen tabakları yazmayabileceğini fakat Barış'ın tabağı geçse bile onu mutlaka potaya göndereceğini dile getiren Fatma Nur, son 3'e birlikte kalınsa bile kimin gideceğini çok önemsemediğini sadece onu o potaya sokmayı gerçekten çok istediğini ifade etti. Kimseden korkumadığını belirten Fatma Nur, bireysel olarak ilerlediğini ve Barış'ı da mutlaka kendi takımında olsa bile adını mutlaka yazacağını vurguladı.

BARIŞ'TAN FATMA NUR’A MEYDAN OKUMA

MasterChef Türkiye Barış

Fatma Nur’un konuşması sonrası söz alan Barış, Fatma Nur'a meydan cinsten bir cevap verdi. Barış konuşmasında kendisinin ona cevap vermediğini çünkü söylediklerinin aslında onun için hiçbir hükmü olmadığını ifade etti. İki yüzlü insanlardan nefret ettiğini vurgulayan Barış, onu asla takmadığını ifade etti.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN