MasterChef'te diskalifiye kokusu! Esra'nın tehditleri jürilerin sınırını zorladı: Yapımcılarımızla görüşürsün"

MasterChef'te diskalifiye kokusu! Esra'nın tehditleri jürilerin sınırını zorladı: Yapımcılarımızla görüşürsün"

MasterChef yarışmasında olaylı bölümler bitmek bilmiyor. Neredeyse her yeni bölümde ayrı bir olay gündeme gelirken, yarışmanın 7. haftasında yayınlanan bölümünde diskalifiye korkusu yaşandı. MasterChef All Star sezonunda o yarışmacının tehditleri başını belaya soktu. İşte tüm detaylar...

MasterChef All Star yarışma programı tüm heyecanıyla devam ediyor. Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna tarafından sunulan yemek yarışması, geçtiğimiz gün yayınlanan bölümüyle gündeme düştü. Her yeni bölümünde farklı bir tartışma meydana gelirken bu sefer izleyicileri korkuttu.

MASTERCHEF'TE İŞLER KIZIŞTI

Kırmızı ve mavi takım olarak ikiye ayrılan yarışmacılar, haftanın üçüncü takım oyununda rekabet ettiler. Yarışmacılar arasında takımlar oluşturulduktan sonra, enchilada, pankek ve waffle hazırlanması istenildi.

Üçüncü takım oyunu rekabet halinde ilerlerken, kırmızı takım kazanmayı başardı. Dokunulmazlık oyununda kaybeden mavi takım yarışmacıları ise, ikinci etapta siyah önlüklerle tezgâhın başına geçti. Bireysel dokunulmazlık için rekabet başladı.

cemre.webp

CEMRE'DEN ŞOK SÖZLER

Dokunulmazlık yarışı esnasında yorucu bir hafta olduğunu dile getiren Esra'ya Cemre'den, "Hayır fiziksel yorulduk, bir de mental yoruyorlar ya insanı. O çok sinirimi bozuyor. Bazılarının gerçekten fişini çekeceğim. Onu istiyorlar. Olay çıkartmamı istiyorlar. Duymamazlıktan nasıl geleyim? Ağzından çıkan lafı duymuyor, öyle bir tip. Seviyeli gitmeye çalışıyorum ama gerçekten damarıma basıyorlar." cevabı geldi.

Tur sonunda ise başarılı tabağı yapan yarışmacılar; Alican, Esra ve Kıvanç olarak paylaşıldı. Gece sonunda ise dokunulmazlığı Kıvanç elde etti. Kıvanç ise potaya Cemre'yi gönderdi. Oylama sonucunda ise potaya giden diğer yarışmacı Esra oldu. Esra takım arkadaşlarının 6'sının oyunu almasıyla, "Takım olarak komple hezimetle bitirdik haftayı. Kaybetme sayılarına göre benim gitmem gerekiyordu. Potaya oynayacağız'' ifadelerini kullandı.

masterchef-yarismacisindan-tehdit-mehmet-sef-araya-girdi.webp

MEHMET ŞEF'TEN CEVAP GELDİ

Potaya gönderilen Cemre, "Sıkacağım, dışarıda çok pis sıkacağım, öyle böyle değil. Benden var ya ne çekecekler. Beni sessiz mi gördüler ne yaptılar bilmiyorum ama canlarını çok pis sıkacağım" ifadeleri dikkat çekti. Bu açıklamaların üzerine Mehmet Şef, "Burada olan bir şeyden dolayı hiçbir yarışmacımızı tehdit edemezsin. Senin için de geçerli, diğer yarışmacılarımız için de. Yapımcılarımızla görüşürsün" yanıtını verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN