Masterchef'te ipler koptu! Mehmet Şef o olayı görünce deliye döndü, yarışmacıların resmen korkudan rengi attı

Masterchef'te ipler koptu! Mehmet Şef o olayı görünce deliye döndü, yarışmacıların resmen korkudan rengi attı

TV8’in popüler yarışma programı MasterChef’te ipler resmen koptu! Yarışmanın jürisi Mehmet Şef, o anları görünce adeta deliye döndü. Yarışmacılar ise korkudan neye uğradıklarını şaşırırken izleyiciler de şok oldu. İşte olayın detayları…

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu MasterChef All Star, şimidye kadar yarışmış en başarılı yarışmacıların katılımı ile TV8’de yayınlanıyor. Reyting rekorları kıran yarışmanın her bölümünde farklı olaylar yaşanırken bu kez yaşanan o olay hem izleyicileri hem de yarışmacıları şaşkına çevirdi. Mehmet Şef o olayı görünce resmen deliye döndü. Yarışmacıların ise korkudan rengi attı.

MEHMET ŞEF ÇILDIRDI!

Finale yaklaşırken heyecanın da hat safhaya çıktığı yarışmada düello oyununda ipler gerildi. Yarışmacılar arasında bir tartışma çıkınca Mehmet Yalçınkaya’nın tepkisi ise gündem oldu. Bir mutfak ürününün yerde olduğunu gören Mehmet Şef, bir anda sinirlerine hakim olamadı. İlk olarak “Bunu yere kim attı?” sorusunu sordu ve yanıt alamayınca bağırarak üst üste aynı soruyu sormaya başladı.

yeni-proje-17.jpg

ELİNDEKİ ÇIRPICIYI BİR ANDA FIRLATTI

O esnada Barbaros, “Ya elemede olsaydın?” sorusu duyulurken Azize ile Dilara arasında bir kavga çıktı. Azize, sinirlerine hakim olamayınca elindeki çırpıcıyı yere fırlattı.

yeni-proje-18.jpg

Dilara ise “Bana da geliyor sakin ol biraz” diyerek yükseldi. Azize ise bunun karşılığında “Gelmiyor Dilara sakin olun biraz diyerek kendini savundu. Dilara ise “Gelmiyor değil, geldi” diye tepki gösterdi.

yeni-proje-19.jpg

MasterChef'in yeni bölümü ile netliğe kavuşacak olan olayların detayı şimdiden merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN