Masterchef şeflerini utançtan yerin dibine soktu! Şeflerin özür dilemekten dilinde tüy bitti, neler oluyor

Masterchef şeflerini utançtan yerin dibine soktu! Şeflerin özür dilemekten dilinde tüy bitti, neler oluyor

Tv8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Masterchef'te jüri üyelerinden Somer Şef'in önyargıyla yaklaştığı yarışmacıdan özür dilemesi duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Yarışmacı Burak Kaya'ya karşı sergilediği davranışla geceye damga vuran Somer Şef, yarışmacı Burak Kaya'dan neden özür diledi? İşte merak edilen tüm detaylar...

Acun Medya tarafından Tv8 ekranlarında yayınlanan ve kanalın en beğenilen yarışma programlarından biri olan Masterchef dün akşam izleyiciyle buluştu.

Yarışmanın son bölümünde, yarışmanın ana kadrosunda bulunmak için mücadele eden yarışmacılardan Metin, Gamze, Onur, Çağatay, Şeyma, Melih, Büşra, Fatma Nur, Tayfun, Yağız, Burak, Kaan ve Burak Kaya üst tura çıkmayı başardı.

Dün akşam yayınlanan bölümde MasterChef’in jüri üyelerinden olan Somer Şef, önyargıyla yaklaştığı yarışmacıdan özür dileyerek geceye damga vurdu. Peki, Somer Şef hangi yarışmacıdan neden özür diledi?

OYUNCU OLDUĞUNU SÖYLEDİ DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

Bir önceki akşam ikinci, dün akşam ise gecenin birincisi olmayı başaran yarışmacı Burak Kaya, oyuncu olduğunu dile getirerek yarışmada tüm dikkatleri üzerine çekti.

ANA KADRODA YER ALDI SOMER ŞEF ÖZÜR DİLEDİ

Görünüşünden ve yapısından dolayı ön yargıyla yaklaşılan Burak Kaya'nın ana kadroda yer almaya hak kazanmasının ardından Somer Şef, Kaya'dan özür diledi.

Kaya'ya önyargı ile yaklaştığını belirterek Kaya'dan özür dileyen Somer Şef, "Atomu parçalamaktan daha zor bir şey varsa o da ön yargıyı yıkmaktır. Ben senden özür dilerim ki, ön yargılı yaklaştığım için. Bizleri şaşırttıgın için teşekkür ederim" diye konuştu.

Somer Şef'in özrünü medeni bir şekilde kabul eden Burak Kaya bu davranışı ile takdir topladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN