Masumlar Apartmanı Safiye'nin Büyük Sırrı İfşa Oldu! Safiye'nin Geçmişte Neler Yaşadığı Bir Bir Ortaya Çıktı!

Masumlar Apartmanı Safiye'nin Büyük Sırrı İfşa Oldu! Safiye'nin Geçmişte Neler Yaşadığı Bir Bir Ortaya Çıktı!

TRT 1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı'nda olaylar zinciri tek tek çözülmeye başladı. Safiye'nin sır gibi sakladığı olay izleyicilerde adeta şoke etkisi yarattı. Masumlar Apartmanı'nda neler oluyor? Safiye'nin sır gibi sakladığı olay ne? İşte izlenme rekorları kıran dizisinin ayrıntıları haberimizde...

Salı günleri tüm Türkiye'yi ekran başına kilitleyen Masumlar Apartmanı yine 61. bölümde duygularımızı alt üst etti. Son bölümde korku ve endişenin hüküm sürdüğü dizide Gülben hamile olmasına sevinemeyecek duruma gelir. Naci ise aldığı güzel haberin Safiye'yi iyileştireceğini sanar ama nafile... İşler hiçte istediği gibi gitmez... İşte yüreğimize bir damla gözyaşı serpen Masumlar Apartmanı'nda yaşananlar ve Safiye'nin büyük sırrı...

SAFİYE'NİN BÜYÜK SIRRI ORTAYA ÇIKTI

dizi.jpg

Naci, Safiye’nin girdiği durumu kendi hastalığına bağlar. Aldığı güzel haberden emin bir şekilde Safiye ile paylaşmaya giden Naci, bazı şeylerin eskiye döneceğini sanir. Ama hiçbir şey istediği gitmez. Bunların işe yaramadığını anlayan Naci elindeki son kozu kullanmaya karar verir. Geri dönüşü olmayan bir yola sürüklenen Safiye içinse her şey artık çok geçtir. Dibi olmayan bir kuyunun içinde debelenen Safiye'nin çaresiz durumu ekran başındakileri gözyaşlarına boğacak nitelikte. Hikmet ise kızının kendi kaderini yaşadığını düşünerek yıllar önce kendi yaşadığı duruma sürüklendiğini fark eder.

gulben.jpg

Safiye için ise son hamleyi Gülben yapar. O sırada ise Ceylan, Han ile görüşmeye gider ama maalesef karşısında bambaşka bir hanla karşılaşır.

SAFİYE ARTIK DÖNÜLMEZ BİR YOLA GİRDİ

safiye-hasip-001.jpg

Masumlar Apartmanı'nın 61. bölümünde Safiye'nin geçmişinde yaşadığı gizemin bağları da tek tek çözülmeye başladı. Safiye'nin durumu artık kendisinden ziyade çevresindekilere zarar verecek duruma gelmiştir. Safiye, en son evden attığı kişinin Hasibe değil de babası olduğunu fark edince, dönülmez bir yola girdiğinin sinyalini verir. Safiye, artık koruması gereken ikinci öncelliğinin sevdikleri olduğunun acı farkına varır.

YAŞADIKLARININ ARKASINDAN DRAM ÇIKTI

Titizlik hastası Safiye'nin yaşadıklarının arkasında büyük bir acının da olduğu ortaya çıkmış oldu. Bu bölüm gelecek bölümlerde gerçek Safiye'yi daha iyi anlayacağımızın bir göstergesi.

MOLA, PERUK YERİNE GERÇEK SAÇLARINDAN VAZGEÇTİ

safiye.jpg

Dizide Safiye karakterini canlandıran Ezgi Mola ise yine oyunculuğunu konuşturdu. Rolü gereği saçlarından vazgeçen Mola, peruk yerine kendi saçlarını kesmeyi tercih etti. Oyunculuğu ile izleyicilerin büyük beğenisini toplayan Mola, sosyal medyada ise gündeme oturdu. Tepkiler karşısında izleyicilerin rolü iyi hissetmesi için bunu yaptığını belirten Mola, ileri ki bölümler içinse meraklandıracak tüyolar verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN