Masumlar Apartmanı'nın Naci'si Tansel Öngel'den korkunç itiraf: Ekran başındakiler duyduklarına inanamadı!

Masumlar Apartmanı'nın Naci'si Tansel Öngel'den korkunç itiraf: Ekran başındakiler duyduklarına inanamadı!

Bir döneme damgasını vuran reyting rekortmeni 'Masumlar Apartmanı' dizisinde 'Naci Ataç' karakterini canlandırarak gösterdiği performansla yıldızı parlayan ünlü oyuncu Tansel Öngel, 'mezarlık' itirafıyla dikkatleri üzerine çekti.

Ünlü psikiyatr ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu'nun 2004 yılında yayımlanan Madalyonun İçi romanının "Çöp Apartman" bölümünden uyarlanan ve 24 Mayıs'ta yayınlanan 71. bölümü ile final yaparak ekranlara veda eden TRT1'in reyting rekortmeni "Masumlar Apartmanı" dizisinde canlandırdığı 'Naci Ataç' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Tansel Öngel, 'mezarlık' itirafıyla dikkatleri üzerine çekti.

TRT1 ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Masumlar Apartmanı' dizisinde 'Naci Ataç' karakterini canlandırarak gösterdiği performansla herkesin takdirini toplayan ve son olarak Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan, senaryosu Ayça Üzüm ve Cansu Çoban tarafından yazılan, yönetmen koltuğunda Çiğdem Bozali ve Volkan Kocatürk'ün oturduğu, başrollerinde ise Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü ve Mert Denizmen'in rol aldığı 'Hayat Bugün' adlı dizide 'Aras Erdem' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Tansel Öngel, herkesi şaşırtan açıklamalarda bulundu.

t3

'MEZARLIK' İTİRAFIYLA DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

Usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunumuyla NTV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Empati' programına konuk olan ünlü oyuncu, 'mezarlık' itirafıyla dikkatleri üzerine çekti.

"KİMSENİN OLMADIĞI BİR GECE..."

Özel ilgi alanın 'mezarlık dolaşmak' olduğunu açıklayan ünlü oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan'ın kendisine yönelttiği “Biraz açar mısın? Bir yakınının olmadığı mezarlıklara da mı gidiyorsun?” şeklindeki soruyu şu şekilde yanıtladı:

t4

"Evet. Çocukken izciydim. 15 yaşındayken otostopla Kızılcahamam’a gidiyorduk. Son ayrımda da Çamlıdere diye bir ayrım vardı, bir mezarlık vardı ve orada bir ampul yanardı. İzciyken bütün arkadaşlarım ve ben çok korkardık o mezarlıktan, orada otostop çekmekten. Ama Türkiye çok güvenli bir yerdi. Yılda 52 hafta var, 52 kampım vardı. O mezarlık çok önemli benim hayatımda çünkü kimsenin olmadığı bir gece ben oraya gittim. Sonra da Karşıyaka mezarlığına gitmeye başladım Ankara’da.”

"O KADAR KORKTUM Kİ..."

Taylan'ın “Neydi seni oraya çeken şey?” sorusunu "O kadar korktum ki bunu çözmem lazımdı. Çok korkuyordum gece özellikle. Yapay korku uyaranları… Bir perde oluşturuyor. Bir süre sonra anlatılan en absürt hikayeye bile inanıyorsun.” şeklinde yanıtlayan ünlü oyuncu, açıklamalarını şu şekilde noktaladı:

t1

Mezarlıkları keşfetmeye başladım. Bunun bir kültür olduğunu, insanların vedalaşma kültürünün böyle yaşandığını, bu vedalaşma kültürünün yaşantıya ilişkin bize bir sürü ipucu, bilgi verdiğini fark ettim. Şehirlerin en yeşil yerlerinin mezarlıklar olduğunu… Yurt dışına gitme şansım oldu meslek icabı. Bir sürü şehir… Hepsi birbirinden farklı ama benzer duygular taşıyor. Hatta resmi dini olmayan yerlerin bile bir dönem çok benzer bir vedalaşma duygusunu hatırlattığı ve o vedalaşmaya duydukları saygıyı gösteren yerler olduğunu keşfettim.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN