Maydanoz ve nişastayı karıştırın! Sürüp bekleyin

Maydanoz ve nişastayı karıştırın! Sürüp bekleyin

Cildi için yatırım yapmak isteyenler birçok farklı yöntem denerken kimsenin bilmediği gizli tarif bir tiktoker tarafından paylaşıldı. Sosyal medyada viral olan bu tarif doğal kolajen içeren Anti-Aging krem etkisi yaratıyor. İşte kimsenin bilmediği o krem tarifi…

Cildinizin gelecekte de bebek gibi bir görünüme sahip olmasını istiyorsanız bakımını düzenli yapmanız gerekiyor. Cilt konusunda yeni şeyler denemeyi seviyorsanız TikTok kullanıcısı Rasoi Ghar (@lunasrasoighar) tarafından paylaşılan doğal kolajen ve Anti-Aging içeren krem tarifini deneyebilirsiniz. İşte kimsenin bilmediği o krem tarifi…

MAYDANOZ VE NİŞASTA ETKİSİ

Maydanoz, aloe vera, badem yağı gibi doğal bileşenler ile birlikte E vitamini gibi cilt sağına yararlı olan vitaminleri kullanmanız cilt görünümü için olumlu etkiler ortaya çıkaracak. Bunun yanı sıra evde kolay bir şekilde hazırlayabileceğiniz mükemmel bir cilt kremi tarifi geldi.

maydanoz-kremi.jpg

MAYDANOZ KREMİ

  • Maydanozları iyice yıkadıktan sonra kaynatmak üzere tencereye alınız.
  • Yaklaşık 10-15 dakika kadar kaynattıktan sonra maydanozları blenderdan geçirerek püre haline getirip süzgeçten geçiriniz.
  • Karışımın içerisine bir yemek kaşığı Mısır nişastası ekleyip iyice karıştırdıktan sonra kısık ateşte tekrar kaynatınız.
  • Macun kıvamına gelene dek iyice karıştırdıktan sonra bir kabın içerisine aktararak ılık hale gelmesini bekleyiniz.
  • Bir yemek kaşığı badem yağı, 12-15 damla E vitamini ekledikten sonra iyice karıştırıp taze aloe vera jelini de ekleyip blenderdan geçiriniz.
  • Krem kıvamını alana dek maydanoz karışımının içerisine 2 yemek kaşığı aloe vera jeli ekleyebilirsiniz.
  • Elde ettiğiniz kremi 1 hafta boyunca bozulmadan buzdolabında saklayabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN