Meghan Markle: İnternette zorbalığa uğradım

Meghan Markle: İnternette zorbalığa uğradım

ABD'de düzenlenen bir etkinlikte konuşan Meghan Markle, sosyal medya kullanıcılarının bazen "insanlıklarını unuttuklarını" söyledi. Markle, Prens Harry ile olan çocuklarına hamileyken internette zorbalığa uğradığını dile getirdi.

İngiltere Prensi Harry ile evlenerek Sussex Düşesi unvanını alan, ardından eşiyle kraliyet ailesinden ayrılan ABD'li oyuncu Meghan Markle, sosyal medyada yaygınlaşan toksik kültürü eleştirerek, çocuklarına hamileyken online zorbalığa uğradığını söyledi.

ABD'nin Teksas eyaletinde düzenlenen South by South West (SXSW) adlı medya konferansında konuşan Meghan Markle, artık bu tarz yorumlardan uzak durarak ruhsal sağlığını koruduğunu ifade etti.

BBC Türkçe'nin aktardığına göre Markle, dijital medyada bazen kullanıcıların “insanlıklarını unuttuklarını” aktardı.

'İNSANLAR NEDEN BU KADAR ZALİM?'

Netflix’te evlilik süreçleriyle ilgili yayınlanan Harry & Meghan adlı belgeselin yapım sürecinde de yer alan Markle, “Sosyal medyada ve online dünyada uğradığım tacizlerin ve zorbalığın en büyük kısmını Archie ve Lili’ye hamileyken yaşadım” dedi.

“İnsanların neden bu kadar nefret dolu ve zalim olduğunu anlayamadım” diye de ekledi.

8 Mart Kadınlar Günü’nde yaptığı konuşma sırasında eşi Prens Harry de ön sıradan Meghan Markle’ı dinledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN