Mehmet Ali Erbil'in yeni eşi bakın kim çıktı! Yeni eşi kızı Yasmin'den bile küçük: Yaş farkı 42! 5. kez dünyaevine giriyor!

Mehmet Ali Erbil'in yeni eşi bakın kim çıktı! Yeni eşi kızı Yasmin'den bile küçük: Yaş farkı 42! 5. kez dünyaevine giriyor!

Bir süredir sağlık sorunları ile mücadele eden Mehmet Ali Erbil, 5. kez dünyaevine girmek için kolları sıvadı. Ünlü şovmenin yeni eşi kendisinden tam 42 yaş küçük...

Dört yıl önce "Kaçış Sendromu" hastalığına yakalanarak ölümden dönen Mehmet Ali Erbil, son dönemde sosyal medya platformu TikTok'ta yaptığı yayınlarla adından söz ettirmişti. Ünlü şovmen bu kez evlilik adımıyla magazin gündemine düştü. Ünlü şovmenin yeni eşinin kendisinden tam 42 yaş küçük olduğu ortaya çıktı.

Son dönemde TikTok yayınları ve çarpıcı açıklamaları ile gündeme gelen Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz aylarda 23 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki ile öpüşmek istediğini açıklayarak "Bir klipte öpüşme teklifi gelirse bana kim derseniz Aleyna Tilki derim" ifadelerini kullanmıştı. Ünlü şovmen bu açıklamasıyla magazin gündemine bomba gibi düşerken sürpriz bir hamleye adım attı.

Daha önce Muhsine Şehnaz Kamiloğlu, Nergis Kumbasar, Sedef Altuntaş ve Tuğba Coşkun ile evlilik yapan Mehmet Ali Erbil, bir kez daha evlilik kararı aldı.

Snob Magazin'de yer alan habere göre; Ünlü şovmen, kendisinden tam 42 yaş küçük olan 24 yaşındaki Gülseren Ceylan ile dünyaevine girecek.

Mehmet Ali Erbil'in Almanya'da yaşayan Gülseren Ceylan ile sosyal medya hesabı aracılığıyla tanıştığı, Ceylan'ın İstanbul'a geldiği ve Mehmet Ali Erbil'in evlilik teklifini kabul ettiği öne sürüldü.

Mehmet Ali Erbil'in yeni eşi olması beklenen Gülseren Ceylan'ın ünlü şovmenin kızı Yasmin Erbil'den 3 yaş küçük olması dikkatleri çekti.

Mehmet Ali Erbil'in Genç Kızla Evlilik İddiası Magazin Gündemini Sarsıyor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN