Melisa Döngel 'Kirli Sepeti'ne veda edecek mi?

Melisa Döngel 'Kirli Sepeti'ne veda edecek mi?

Halil İbrahim Ceyhan’ın ayrılığının ardından Melisa Döngel’in de “Kirli Sepeti”ne devan edip etmeyeceği merak konusuydu. Ünlü oyuncunun projenin yeni sezonunda da kadroda olacağı öğrenildi.

NOW ekranlarında yayınlanan “Kirli Sepeti” dizisi, önümüzdeki sezonda da devam edecek. MedYapım’ın pazar akşamları ekrana gelen dizisinde sezon finalinin ardından ayrılıklar yaşanmıştı. Halil İbrahim Ceyhan’ın ardından Melisa Döngel’in hikayesinin devam edip etmeyeceği merak edilmişti.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; Melisa Döngel ağustos sonunda sete çıkacak olan dizide oynamaya devam edecek. Ece Erdek Koçoğlu’nun yönettiği diziye yeni karakterler de girecek.

YAZIN SİNEMA FİLMİ ÇEKECEK

Diğer yandan Melisa Döngel, Burak Sevinç ve Fikret Kuşkan’la “Güzel” adlı sinema filminde başrol oynayacak. Filmin çekimleri 17 Haziran’da Kapadokya’da başlayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN