Kirli Sepeti'nde iki ayrılık: Ünlü oyuncular diziye veda etti

Kirli Sepeti'nde iki ayrılık: Ünlü oyuncular diziye veda etti

NOW’ın yeni sezonda da devam edecek dizilerinden olan Kirli Sepeti'nden sezon finali öncesi ayrılık haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak dizinin Feyyaz’ı Serhat Kılıç ile Nergis’i Gözde Seda Altuner ekibe veda etti.

NOW’ın fenomen dizisi “Kirli Sepeti”, yeni sezonda da devam eden projeler arasında yer alıyor. Ece Erdek Koçoğlu’nun yönettiği MedYapım imzalı dizinin yeni sezon hikayesi ise değişiyor. Yeni sezonda sitedeki bazı zengin ailelere veda ediliyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; bu gelişmenin ardından ilk açıklamayı Halil İbrahim Ceyhan yapmış ve yeni sezonda ekipte yer almayacağını duyurmuştu.

1-012.jpgGözde Seda Altuner

Ayrılıklara yeni isimler katıldı. Dizinin Feyyaz’ı Serhat Kılıç ile Nergis’i Gözde Seda Altuner ekibe veda etti. “Kirli Sepeti” ekibinde önümüzdeki günlerde yeni ayrılıklar yaşanacak.

1-013.jpgSerhat Kılıç

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN