Yalı Çapkını'nda şoke eden ayrılık! Ünlü oyuncu diziye veda ediyor

Yalı Çapkını'nda şoke eden ayrılık! Ünlü oyuncu diziye veda ediyor

Star TV'nin iki sezondur devam eden dizisi Yalı Çapkını'nın bu hafta ekrana gelecek bölümü heyecanlı olaylara sahne olurken, dizinin "Orhan Korhan"ı Emre Altuğ'un ise yapıma veda edeceği söyleniyor.

Cuma akşamlarının fenomen dizisi Yalı Çapkını, yarın yayınlanacak 71. bölümüyle heyecanlı olaylara sahne olacak. Burcu Alptekin’in yönettiği, Mehmet Barış Günger’in kaleme aldığı dizide 2 sezondur "Orhan Korhan" karakterine hayat veren Emre Altuğ'un projeye veda edeceği konuşuluyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; sezon sonunda anlaşması bitecek olan Buçe Buse Kahraman da bu bölümde aksiyon dolu hareketli sahnelerle ekranda yer alacak.

1-005.jpg

Dizinin sezon finali ise şimdilik 7 Haziran olarak planlandı. Tarihin bir hafta daha uzatılması ihtimali üzerinde duruluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN