'Bahar' dizisine sürpriz konuk: O oyuncu dahil oluyor

'Bahar' dizisine sürpriz konuk: O oyuncu dahil oluyor

Show TV'de yayınlanan fenomen dizi “Bahar” 11 Haziran Salı günü seyirciyle buluşacağı 16. bölümüyle sezon arası verecek. Sezon finalinden önce ise dizi, bir oyuncuya daha ev sahipliği yapacak. Burç Kümbetlioğlu, Bahar'a “Levent” karakteriyle konuk olacak.

Bu sezonun reyting rekortmeni dizisi “Bahar” her bölümüyle ekranlarda fırtınalar estirirken, dizinin 13. bölümü bugün yayınlanıyor. Dizinin yeni bölümünde bir oyuncu da konuk oluyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; Burç Kümbetlioğlu, Bahar dizisine “Levent” karakteriyle dahil olarak Sahra Şaş’ın hayat verdiği Leyla karakterinin ağabeyi olarak hikayede yer alacak.

2.jpg

BİR KARAKTER DAHA GELECEK

Önceki hafta bir bölüm ara veren dizi 11 Haziran’da sezon arası verecek. Bu arada diziye Avukat Ayhan Liberte karakteri girecek. Role hayat verecek henüz belli değil.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN