Ünlü oyuncu Bahar dizisinin kadrosuna katıldı

Ünlü oyuncu Bahar dizisinin kadrosuna katıldı

Show TV'nin sevilen dizisi Bahar'ın kadrosuna yeni bir oyuncu daha dahil oluyor. Usta oyuncu Bennu Yıldırımlar, diziye katılarak Avukat Ayhan Liberte karakterine hayat verecek.

Demet Evgar'ın başrolünde olduğu "Bahar" dizisi, reyting yarışında sonradan dahil olmasına rağmen zirveye ulaşmayı başardı. Bennu Yıldırımlar'ın da kadroya katılmasıyla birlikte dizi yeni bir heyecana adım atıyor.

YILDIRIMLAR BOŞANMA AVUKATI AYHAN LİBERTE KARAKTERİYLE DİZİDE

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Bennu Yıldırımlar, Ayça Üzüm'ün senaryosunu kaleme aldığı dizide Avukat Ayhan Liberte karakteriyle yer alacak. Usta oyuncu, dizide Bahar'ı boşamaya çalışan bir boşanma avukatına hayat verecek.

002009375-bennu-yildirimlar-sli43153845.jpg

11 HAZİRAN SALI AKŞAMI SEZON FİNALİ YAPILACAK

Neslihan Yeşilyurt'un yönetmen koltuğunda oturduğu "Bahar" dizisi, 11 Haziran Salı akşamı yayınlanacak olan bölümüyle sezon finali yaparak izleyicilerine veda edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN