Merve Boluğur-Mert Aydın ayrılığı kısa sürdü! 53 gün evli kalmışlardı

Merve Boluğur-Mert Aydın ayrılığı kısa sürdü! 53 gün evli kalmışlardı

53 günlük evliliğini geçe aylarda sonlandıran Merve Boluğur-Mert Aydın cephesinden şaşırtan bir hamle geldi. Karşılıklı noktaladıkları evlilikleri için ikili tekrardan bir araya geldi. Görenler "Barıştılar mı?" sorularını sordu. Bakın kameraları görünce ne yaptılar?

Kısa süren evliliklerini bitirme kararı alan Merve Boluğur ile Mert Aydın'ın boşanması sosyal medyanın çok konuşulan konuları arasında girmişti. Boşandıktan sonra maneviyata yönelen Boluğur, ani bir karar aldı. Eski eşi Mert Aydın ile bir mekanda görüntülenen ünlü oyuncu herkesi şaşırttı.

mervee.jpg

TEKRAR BİR ARAYA GELDİLER

Oyuncu Merve Boluğur ile eski eşinden herkesi şaşırtan bir görüntü geldi. Geçen ay boşanan ikili tekrardan bir araya geldi.

mert.jpg

Kameralara yakalanan eski eşler, basın mensuplarını görünce mekandan ayrıldı.

mervebolugur.jpg

"BARIŞTILAR MI?"

Merve Boluğur'un rahat tarzı gözlerden kaçmazken, ikili soruları yanıtlamadan araçlarına bindi. Hayranları ise "Barıştılar mı?" sorularını yöneltti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN