Merve Boluğur evliliğe doymadı! 3. kez nikah masasına oturuyor

Merve Boluğur evliliğe doymadı! 3. kez nikah masasına oturuyor

Murat Dalkılıç ve Mert Aydın ile evlenen, boşanan Merve Boluğur'un 3. kez nikah masasına oturacağı iddia edildi. Mert Aydın ile sadece 53 gün evli kalan Boluğur, kendisine gelen bir hediyeyi paylaştı. Boluğur'un yeni bir aşka yelken açtığı söylenirken, tekrardan evlenip evlenmeyeceği de merak konusu oldu. İşte Merve Boluğur'un o paylaşımı

2. kez evlilik yapan ama aradığı mutluluğu bulamayan Merve Boluğur, tekrardan evleneceğine dair bir paylaşım yaptı. Murat Dalkılıç ile 1 yıl evli kalan Boluğur, daha sonra Mert Aydın ile nikah masasına oturmuştu. Boluğur'un bu evliliği ise sadece 53 gün sürmüştü. Eski eşiyle barışacağı söylenen Boluğur adeta ters köşe yaptı.

mertaydin.jpg

MERVE BOLUĞUR'DAN EVLİLİK SİNYALİ

Ünlü oyuncu Merve Boluğur'un yüzü bu kez güldü. Ünlü oyuncu 3.kez nikah masasına oturuyor.

muratdalkilic.jpg

Her paylaşımıyla olay olmaya devam eden Merve Boluğur bu kez de sosyal medyada yaptığı "evleniyorum" paylaşımıyla olay oldu.

mervebolugurevlilik.jpg

SADECE 53 GÜN EVLİ KALMIŞTI

Mert Aydın'la 53 gün evli kaldıktan sonra boşanan, sonra tekrar barışan Merve Boluğur yeniden evleniyor.

mervecik.jpg

Herkes DJ Mert ile tekrar evleneceğini düşünürken damadın Mert Aydın olmadığı ortaya çıktı.

mervebolugur.jpg

Bazı kullanıcılar ise "Merve evliliğe doyamadı" yorumları yaptı. Kimi kullanıcılar ise şaka yaptığını söyledi. Sizce Merve Boluğur tekrardan evlenir mi?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN