Merve Boluğur'a 10 tam altın takmıştı... Aslı Hünel kendisine öyle bir hediye aldı ki görenlerin ağzı açık kaldı! Paraya kıymış

Merve Boluğur'a 10 tam altın takmıştı... Aslı Hünel kendisine öyle bir hediye aldı ki görenlerin ağzı açık kaldı! Paraya kıymış

Gündemden düşmeyen Merve Boluğur ve DJ Mert Aydın'ın düğünde nikah şahitliği yapan ünlü sunucu Aslı Hünel, arkadaşı olan Merve Boluğur'a tam 10 tane tam altın takmıştı. Herkesin ağzını açık bırakan Alı Hünel, yeni yıl için kendisine aldığı hediye ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Fiyatını görenler hayatının şokunu yaşıyor. Adeta yürüyen ev! Bakın Aslı Hünel yıl başı için kendisine nasıl bir hediye almış?

Merve Boluğur'a taktığı 10 tam altın ile dikkatleri üzerine çeken ünlü sunucu Aslı Hünel bu sefer yıl başı için aldığı hediye ile gündeme bomba gibi düştü. Lüks hayatıyla ön plana çıkmayı seven Aslı Hünel, kendisine öyle bir hediye aldı ki görenlerin ağzı açık kalıyor. Servet değerindeki yürüyen eviyle sosyal medyanın en çok konuşulan ismi oldu. İşte Aslı Hünel'in yıl başı için aldığı servet değerindeki hediye...

10 TAM ALTIN TAKMIŞTI

40 günde boşanan Merve Boluğur ve DJ Mert Aydın'ın düğününde nikah şahidi olan Aslı Hünel, düğünde taktiği 10 tam altın ile gündem olmuştu. Lüks hayatıyla dikkatleri üzerine çeken Aslı Hünel bu sefer kendisine aldığı yıl başı hediyesi ile gündem oldu.

sdvdsv-3.jpg

KENDİSİNE ÖYLE BİR HEDİYE ALDI Kİ...

Yıl başı hediyesi olarak kendine yeni bir araç alan Aslı Hünel, ödediği parayla ağızları açık bıraktı. 'Yürüyen ev' diye nitelendirdiği lüks aracı dünyada sınırlı sayıda üretilen nadir otomobillerden. Otomobilin içerisinde kahve makinesi ünitesinden özel içerikli takı bölümüne kadar birçok detaylı bölüm bulunuyor.

dfbdfbd.jpg

45 yaşındaki Hünel, 2023 yılına kısa bir süre kala kendisini yeni bir otomobil ile ödüllendirdi. Ünlü şarkıcı, içi özel dizayn yaptırılan ve sınırlı sayıda üretilen aracına kavuştu.

"KENDİMİ ÖDÜLLENDİRMEK İSTEDİM"

Çektiği programlardan dolayı zamanının çoğunun yollarda geçtiğini ifade eden Aslı Hünel, "Çok çalışıyorum ve kendimi ödüllendirmek istedim. Program çekimlerini yapmak için il il geziyoruz. Hayatım yollarda geçiyor resmen. Ben de kendime 'yürüyen bir ev' yaptırdım" açıklamasında bulundu.

b5.jpg

ASLI HÜNEL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

4 Haziran 1977 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Aslıhan Hünel, Türk sanat müziği sanatçısı. 1977 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Aslı Hünel oyuncu Saruhan Hünel'in kardeşidir. Annesi Arap, babası Selanik göçmenidir. Aslı Hünel müzik yaşantısına Üsküdar Musiki Cemiyeti'nde başladı. 14 yaşlarına geldiğinde şan dersi almaya başladı.

Türkiye'nin çeşitli noktalarında sahne alarak müzikseverlerle buluşan Aslı Hünel, 'Bambaşka' isimli albümünde yer alan çalışmaları da kliplendirmeye devam ediyor. Aslı Hünel 2018 yılında Savaş Yurtsever ile dünyaevine girmiştir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN