Merve Boluğur'un 2. kocası sessizliğini bozdu! Bin pişman

Merve Boluğur'un 2. kocası sessizliğini bozdu! Bin pişman

Merve Boluğur'un eski eşi Mert Aydın boşama sonrasında ilk kez konuştu. Sessizliğini bozan Aydın, eski eşi Merve Boluğur için ilk kez konuştu. Geçen günlerde bir mekanda yan yana görüntülenen eski karı-koca barış iddiaları için konuşmazken, Mert Aydın'dan ilk açıklama geldi.

Sadece 44 gün evli kalan Merve Boluğur- Mert Aydın çifti ani bir kararla boşanmıştı. Düğününde giydiği gelinlikle büyük beğeni toplayan Boluğur'un mutluluğu kısa sürmüştü. Her fırsatta 'Kocam' paylaşımları yapan Boluğur, boşanma sonrası maneviyata yönelmişti. Boşanan çift günler sonra tekrardan bir araya geldi. Ünlü oyuncu bir açıklama yapmazken, eski eş Mert Aydın'dan barış mesajı geldi.

mert.jpg

MERT AYDIN İLK KEZ KONUŞTU

Kısa süren evlilikleri sonrası magazin gündeminde sıkça yer alan Merve Boluğur-Mert Aydın çifti, tekrardan görüşmeye başladı. Mert Aydın boşandıktan sonra hiçbir açıklama yapmamıştı. İlk kez konuşan Mert Aydın, Merve pişmanlığını ima ederek barışabileceklerini söyledi.

merve.jpg

"MERVE BENİM İÇİN KIYMETLİ"

DJ Mert Aydın barış iddialarına ilişkin ,"Şimdilik birliktelik durumumuz yok ama zaman ne gösterir bilemem. Bakarsınız tekrar birlikte oluruz... Merve çok iyi bir insan ve benim için kıymetli..." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN