Meryem Uzerli'nin başörtülü tarzı çok konuşulacak! Dekolteli elbise giyip başını kapatınca herkesin diline düştü

Meryem Uzerli'nin başörtülü tarzı çok konuşulacak! Dekolteli elbise giyip başını kapatınca herkesin diline düştü

Bir zamanların reyting rekortmeni dizisi Muhteşem Yüzyıl' ın Hürrem Sultan karakteriyle hafızalarımıza kazınan Meryem Uzerli, dekolteli elbise giyip başını kapatınca herkesin diline düştü. Sosyal medyayı ikiye bölen o tarzı çok konuşulacak

Türk televizyonlarının milyonları ekranlara kilitleyen dizisi Muhteşem Yüzyıl' da Hürrem Sultan karakterine hayat veren Meryem Uzerli, o dönem hızla şöhret basamaklarını tırmanmıştı. Alman anne ve Türk bir babanın kızı olan Uzerli güzelliğinin yanı sıra sempatik tavırları ve konuşmasıyla çok sevilmişti. Ancak Meryem Uzerli dizi devam ederken ani bir kararla tükenmişlik sendromuna yakalandığını belirterek hem diziden hem de Türkiye' den ayrılmıştı.

muhtesem-yuzyilin-hurremi-meryem-uzerliden-ic-isitan-paylasim-fff4b173.webp

MERYEM UZERLİ'NİN BAŞÖRTÜLÜ TARZI ÇOK KONUŞULACAK! DEKOLTELİ ELBİSE GİYİP BAŞINI KAPATINCA HERKESİN DİLİNE DÜŞTÜ

Şimdilerde Berlin' de kızlarıyla birlikte yaşayan Meryem Uzerli, herhangi bir projede yer almasa da sosyal medya paylaşımlarıyla ve yaptırdığı estetiklerle gündemden düşmüyor. Meryem Uzerli, Suudi Arabistan'da gerçekleştirilen Kızıldeniz Uluslararası Film Festivali'ne katıldı. Kırmızı uzun kuyruklu ve göğüs dekolteli bir elbise tercih eden Uzerli, başını kapamasıyla sosyal medyanın diline düştü.

s-5395b0d2ede22b62988b0ff452bebc7c8e794cfd.webp

Tarzıyla sosyal medyada herkesin diline düşen Meryem Uzerli, yaptırdığı estetiklerle de dikkat çekti. Sosyal medya hesabından Suudi Arabistan'da gerçekleştirilen Kızıldeniz Uluslararası Film Festivali'nden paylaşım yapan Uzerli, ABD'li oyuncu Will Smith ile bir arada olduğu karesini paylaşmayı da ihmal etmedi.

iftvtm4xru63p2ruhsnxra.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN