Metroda bir anda 'Davamızı ilan ediyorum' diye bağıran kadın viral oldu! Yolcular şaşkınlık içinde izledi!

İsrail'in Gazze'ye uyguladığı insanlık dışı saldırılar devam ederken Filistin'i desteklediği düşünülen bir kişinin metroda söyledikleri gündem oldu. Hareket halindeki metroda bağırarak "Osmanlı sancağına, tarihine hıyanet etmeyeceğim. Davamızı ilan ediyorum." diyen kadın, yaptığıyla görenleri şaşırttı.

Metroya bindikten sonra bir anda bağırarak konuşmaya başlayan kadın sosyal medyada gündem oldu. Filistin'i desteklediği düşünülen genç kadın, "Kardeşlerim, evlatlarım..." diyerek başladığı cümlenin devamında "Ruhu göklerde olan 700 senelik şanlı tarihimiz bu minarelerden bugün Osmanlı tarihinin faciasını seyrediyor. Dünyaların öbür ucuna at süren namağlup erlerin evlatları olarak baş eğiyor ve yemin ediyorum. Ben Müslüman tarihinin bedbaht bir kızıyım. Yemin ediyorum ki Osmanlı sancağına, tarihine hıyanet etmeyeceğim. Allah'a, hakka, milletlerin ilahi hakkına dayanan Türk Milleti'ne ve Müslüman dünyasına davamızı ilan ediyorum. Davamız şudur: Zaten elinden tutanları kalmayan, ellerini ve bacaklarını kaybeden gazilerimiz, şehitlerimiz namına davamızı ilan ediyorum. Bu davamızda Türklerin hak ve istiklalidir. İşte kardeşlerim, evlatlarım... Davamızdan kaçmayınız." diyerek sonlandırdı.

Genç kızın konuşmasını yaparken zaman zaman güldüğü ve daha sonrasında kendisini toparladığı ise dikkatlerden kaçmadı. Konuşmanın bitiminde ise bazı yolcular alkışlayarak kadını desteklerken bazıları ise hayretler içerisinde izledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN