Migros'a yetişen alıyor! Migros marketlerinde 5 litre ayçiçek yağı 97.50 Lira!

Migros'a yetişen alıyor! Migros marketlerinde 5 litre ayçiçek yağı 97.50 Lira!

Migros, müşterileri için kampanyalar yapmayı sürdürüyor! Vakıfbank ve Migros arasında olan anlaşma kapsamında 150 lira ve üzeri alışverişlerde 55 lira indirim uygulanmaktadır. 5 litre Migros ayçiçek yağının 97,50 liraya satıldığı ortaya çıktı. Migros gıda kampanyasına nasıl katılınır? Sorusu ise pek çok kişi tarafından büyük bir merak içerisinde araştırılmaya başlandı. Bu sorunun cevabına ve konu hakkında daha fazla detaya haberimizden ulaşabilirsiniz…

Vakıfbank ile Migros arasında geçen sözleşmelere bir yenisi daha dahil edildi. Migros Sanal Market'ten yapılan alışverişlerde geçerli olan 55 liralık indirim kampanyasının detayları açıklandı. 18-30 Ekim tarihleri arasında geçerli olan kampanyaya Vakıfbank müşterileri katılabilmektedir.

Pandemi döneminde market alışverişlerinin bile internetten yapıldığı bir süreç başladı. Migros Sanal Market uygulaması ile her yerden yemek satın alabilirsiniz.

Migros'un yoğun yatırım yaptığı sanal pazarlama uygulaması için bankalarla özel kampanyalar hazırlıyor. Son olarak Vakıfbank ile anlaşma imzalayan Migros, en az 150 liralık alışverişlerde indirim sunduğunu açıkladı.

MİGROS 5 LT YAĞ NASIL ALINIR?

Migros Sanal Market uygulamasına gidiyorsunuz ve sepete 5 litre Migros ayçiçek yağı ekleyeceksiniz. Alışveriş sepetinin ödeme kısmına gittiğinizde Vakıfbank sanal kartını ekleyeceksiniz ibaresi resimdeki gibi çıkıyor ve başvur dediğinizde 55 lira indirim var ve 97,50 liradan alabiliyorsunuz.

MİGROS SANAL MARKET İLE HARCADIKÇA KAZANIN

Migros Sanal Market kampanyasından yararlanmak için Vakıfbank müşterisi olmanız gerekmektedir. Ancak kampanya sadece online mağazalarda geçerli olduğundan Vakıfbank müşterilerinden sanal kart düzenlemeleri istenmektedir. Vakıfbank sanal ATM oluşturmak için mobil bankacılık veya müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz. Vakıfbank sanal ATM oluşturmayan müşteriler kampanyadan yararlanamaz. Sanal ATM bilgilerinin Migros Sanal Market uygulamasının ödeme bilgileri bölümüne kaydedilmesi gerekmektedir. 150 TL ve üzeri alışverişlerde 55 TL indirim kazanmak için aşağıdaki adımları takip ediniz:

* Migros Sanal Market uygulamasına gidiniz ve ödeme bilgileri kısmına Vakıfbank Sanal Bankomat bilgilerinizi kaydediniz.

*Migros sanal marketten almak istediğiniz ürünleri alışveriş sepetinize ekleyin.

*Ödeme bölümüne geldiğinizde "Vakifbank Sanal Bankomat" seçeneğini seçiniz.

*Ödeme onayı ile bağlantılı olarak 55 TL indirim uygulanır. 150 TL altı alışverişlerde indirim yoktur.

VAKIFBANK SANAL BANKA KARTI NASIL AÇILIR?

Tüm fonksiyonlar menüsü sırasıyla; Açılan menüde Hesaplar-> ATM kartları-> ATM sanal kartı-> Kart oluştur adımlarını takip ederek sanal kart limiti yapılandırabilir ve oluşturabilirsiniz.

SANAL KARTINIZI MASTERPASS İLE MİGROS UYGULAMASINDA KAYDEDİN

Migros Sanal Market uygulamasını indirin ve üyeliğinizi oluşturun. Vakıfbank sanal kartınızı

Hesabım->Ödeme Yöntemleri->Yeni Kart Ekle'ye tıklayarak Migros Sanal Market'e kaydedin.

MİGROS 18 EKİM AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI

• Migros Ayçiçek Yağı 5 litre : 152,50 lira

• Orkide Ayçiçek Yağı 4 litre: 157,50 lira

• Yudum Ayçiçek Yağı 4 litre: 163,90 lira

• Kırlangıç Ayçiçek Yağı 4 litre: 144,90 lira

• Turna Ayçiçek Yağı 4 litre: 134,90 lira

• Emek Ayçiçek Yağı 5 litre: 163,90 lira

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN