Mikrofonu açık kalan İlber Ortaylı fena pot kırdı: Bizim Celal'den daha iyidir

Prof. Dr. İlber Ortaylı, Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce konuştum' programında fena pot kırdı. Canlı yayının sona erdiğini zanneden İlber Ortaylı'nın Prof. Naci Görür hakkında "O depremi biliyor. Bizim Celal'den daha iyidir" sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Prof. Dr. İlber Ortaylı, Tv100 kanalında Candaş Tolga Işık'ın sunduğu 'Az Önce konuştum' programına konuk oldu. Programa Yerbilimci Prof. Dr. Celal Şengör de zoom üzerinden dahil oldu. İkili 6 Şubat depremi ve son zamanlarda eleştirilerin hedefindeki Kızılay'ın çadır skandalını değerlendirdi.

Programın kapanmasına yakın Candaş Tolga Işık, Prof. Naci Görür ile birlikte yaptıkları “Sesimi Duyan Var mı?” programının hatırlatmasını yapmak istedi.

'NACİ GÖRÜR BİZİM CELAL'DEN DAHA İYİ'

O anlarda İlber Ortaylı, canlı yayının bittiğini zannederek ve Celal Şengör'ü kastederek Naci Görür için 'O bizim Celal'den daha iyidir' dedi. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir