Mobil hat kullananlar dikkat! İnternet bedava oldu: Bunu yapmak gerekiyor

Mobil hat kullananlar dikkat! İnternet bedava oldu: Bunu yapmak gerekiyor

Faturalı hat kullanan vatandaşlar için güzel bir haber geldi. Bütün hat sahipleri bedava internetten faydalanabilecek. Peki bedava internet nasıl alınır? Tüm detaylar haberimizde.

İnternette son dolaşan haberlere göre mobil hat sahibi bütün vatandaşlar bedava internetten faydalanabilecek. Peki bedava internet nasıl alınır? Hatlara göre bedava internet başvurusu nasıl yapılır? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BEDAVA İNTERNET ALMA YOLLARI

Türk Telekom mobil hat kullanıcısı vatandaşlar internetleri yetmediği sürece hatta özel yapılan mobil uygulamaya girerek bedava ve kampanyalı internet fırsatlarından yararlanabilecekler. Vodafone hat sahipleri de yine mobil uygulaması üzerinden müşterilerine her hafta bedava internet vermeye devam ediyor. 

Mobil Hatlardan Bedava İnternet KAzanmak

Bedava internetten faydalanmak için yapmanız gereken tek şey Vodafone mobil uygulamasını telefonunuza indirerek giriş yaptıktan sonra kendinize uygun kampanyadan faydalanmak. Turkcell hat kullanıyorsanız Turkcell tarafından düzenlenen kampanyalardan da ücretsiz şekilde faydalanma şansınız var. Turkcell tarafından uygulama üzerinden yapılan kampanyalardan ücretsiz şekilde faydalanabilir ve ödül alabilirsiniz. Uygulama üzerinden müşterilere bedava internet verilmeye de devam ediliyor Turkcell uygulamasından Salla Kazan özelliği ile bedava internet kazanma şansınız çok kolay olacaktır. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN