Müge Anlı acı haberi paylaştı! Yoğun bakıma kaldırıldı: O olay çok konuşulmuştu

Müge Anlı acı haberi paylaştı! Yoğun bakıma kaldırıldı: O olay çok konuşulmuştu

Müge Anlı, yoğun bakımda olduğunu paylaştığı bilgisiyle herkesi üzdü. Kayınço Ezel Bayraktar ise hayallerine devam etti ve istenmeyen durumlardan sonra pişmanlık yaşadı. Kanser hastası yengesinin tedavi parasını yediği için eleştirilen Ezel Bayraktar, adını değiştirdi ve oyunculuk hayaliyle yanıp tutuşmaya devam etti. Ancak sonra yaptıklarından utanıp pişman oldu. Bir ayakkabı mağazasında işe başladı, ancak oyunculuğa da devam etmek istediğini belirtti. Yengesinin ise yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdiği bilgisi öğrenildi. İşte ayrıntılar...

Müge Anlı'nın, yoğun bakımda olduğunu paylaşması herkesi üzdü.Ezel Bayraktar, istenmeyen bir damat olarak toplumun dikkatini çeken bir olayın baş aktörlerinden biri olmuştu.

YOĞUN BAKIMA ALINDI

EZEL

Geçtiğimiz aralık ayında, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında uzun süre boyunca Ezel Bayraktar'ı konuşmuştuk. Kanser hastası yengesinin tedavi için evini satıp biriktirdiği 300 bin lirayı alarak ortadan kaybolmuştu.

Ömer ismiyle tanınan bu kişi, Kenan İmirzalıoğlu'nun canlandırdığı Ezel Bayraktar karakterini çok sevdiği için mahkeme kararıyla adını ve soyadını değiştirdiğini öğrenmiştik.

Diğer taraftan, Müge Anlı üzücü bir haber paylaştı. Tuğba Aslanhan'ın sağlık durumunu aktaran Anlı, "Bugün onları burada misafir etmek istiyordum, ancak kendisi şu anda yoğun bakımda olduğu bilgisini aldım. Umarım iyileşerek tekrar aramıza katılır." şeklinde konuştu.

Anlı, uzun yıllardır kayıp kişilerin bulunması ve suçların aydınlatılması gibi konularda yaptığı programlarla tanınan bir isim olarak ekranlarda tanınıyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN