Müge Anlı açtı ağzını yumdu gözünü! 60 bin liralık jigolo dedi! Stüdyo hop oturup hop kalktı!

Müge Anlı açtı ağzını yumdu gözünü! 60 bin liralık jigolo dedi! Stüdyo hop oturup hop kalktı!

Müge Anlı canlı yayında ateş püskürdü. ATV ekranlarında yer alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Hülya isimli kadının, evlilik hayali kurduğu adama kaptırdığı paralar dudak uçuklatırken evlilik vaadiyle dolandıran Fatih isimli kişi canlı yayına bağlanarak öyle bir iddiaları ortaya attı ki ağızlar açık kaldı. Dolandırıcı canlı yayına bir bağlandı ki kimse olanlara inanamadı.

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında sular durulmazken ilginç bir olay gündeme geldi. Tiktok'ta kendisini fabrikatör olarak tanıtan bir adam tarafından dolandırıldığını söyleyen Hülya, ilk gün 2 bin TL verdiğini ve devamında ise krediler çektiğini söyledi.

Yaşadıkları olayların şokunu atlatmaya çalışan Hülya Hanım, 10 yaşında bir çocuğu olduğunu, kredi çektiğini ve parasını geri istediğini belirtti. Paramı geri istiyorum ifadelerini kullanan Hülya, adamın evli olduğunu öğrendiğinde ki hayal kırıklığını anlattı. 24 saatte yalnızca bir öğün yemek yediğini ve evde çocuğunun kuru ekmek yediğini söyleyen Hülya Hanım Müge Anlı'dan yardım istedi.

Müge anlı jigolo

İddiaların sahibi olan dolandırıcı isim canlı yayına bağlanarak Hülya Hanım'ın hangi amaçla para verdiğini anlatamadığını söylerken Anlı, ne olursa olsun amacını anlatmasını istedi. Stüdyoda gergin anlar yaşanırken dolandırıcı olduğu iddia edilen adam buluştuğunuzda bana benim hayatımda ol senin için her şeyi yaparım dediğini ifade etti.

MÜGE ANLI PATLADI

Müge Anlı, dolandırıcının bu sözler karşısında küplere binerken ''Siz jigolo musunuz?'' ifadeleri kullanılırken siz bu işi mi yapıyorsunuz? Vergini ödüyor musun? Senin geceliğin 60 bin TL mi? soruları sorulurken jigolo olmadığını savunan dolandırıcı, kendini savunmaya devam ederken bu duruma karşılık olarak Anlı resmen sinir krizi geçirdi. Bugün Müge Anlı canlı yayınına katılan Fatih Bey bir sözleşme imzalayarak borçları üzerine aldı.

Fatih Bey'in eşi Ebru Hanım'ın verdiğini yanıt kafaları karıştırırken benim 2 çocuğum var mecbur affedicem ben çalışıyorum Fatih bana bakmak zorunda ifadelerini kullanmasına karşılık Anlı, bu mantıkta olan kadınlara her şey müstehak yanıtı geldi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN