Müge Anlı ödül almaktan bıktı! O sözleri sosyal medyayı salladı: "Artık beni aday göstermeyin"

Müge Anlı ödül almaktan bıktı! O sözleri sosyal medyayı salladı: "Artık beni aday göstermeyin"

Ünlü gazeteci Müge Anlı geçtiğimiz gün yapılan Altın Kelebek'te ödül aldı. Anlı, bugün canlı yayında yaptığı açıklama ile artık Altın Kelebek'e aday olmak istemediğini açıkladı.

Geçtiğimiz gün Altın Kelebek Ödül Töreni'nin 49'uncusu gerçekleşti. Birbirinden ünlü isimler kırmızı halıda boy gösterdi. Bir çok dalda en iyilerin seçildiği törende 'En İyi Kadın Sunucu Ödülü'nü Müge Anlı aldı. Bugünkü yayınında, konu hakkında konuşan Anlı, dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

odku.jpg

Ekranlarda görmeye alışık olduğumuz Esra Erol ve Müge Anlı da geceden ödülle döndü. Müge Anlı ATV ekranındaki programıyla 'En İyi Kadın Sunucu Ödülü'nün sahibi oldu.

fgsdhsdh.jpg

Ünlü televizyoncu, herkese teşekkür ederek aldığı kararı milyonların önünde açıkladı.11. kez ödülü aldığını söyleyen Anlı, "Artık ben buradan da duyurmak istiyorum. Çok teşekkür ediyorum artık daha genç arkadaşlarımız, daha yeni işe başlayan arkadaşlarımız bence bu mutluluğu ve gururu yaşasınlar. Ben izninizle artık Altın Kelebek'te aday gösterilmek istemiyorum" dedi. Müge Anlı'nın bu kararı izleyicilerden tam not aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN