Altın kelebek ödülü alan çocuk oyuncudan Filistin göndermesi! Konuşmasıyla dakikalarca alkışlandı "Seni yetiştiren helal olsun"

Altın kelebek ödülü alan çocuk oyuncudan Filistin göndermesi! Konuşmasıyla dakikalarca alkışlandı "Seni yetiştiren helal olsun"

Geçtiğimiz gün düzenlenen birbirinden ünlü isimlerin katıldığı Altın Kelebek Ödül Töreni'nden yaşanan bir olay sosyal medyaya damga vurdu. Ödül alan çocuk oyuncu Ada Erma, sözleriyle yürekleri fethetti. Sahnede konuşma yapan Ada Erma, avcuna çizdiği bir dünya ve çocuk göstererek ''Bu dünyada savaş yok, şiddet yok, hayvanlar özgür, kadınlar güçlü. Bu ödülü çocukların ölmediği bir dünyada almak isterdim'' dedi.

Yılların gelenekselleşen Altın Kelebek Ödül töreni dün akşam düzenlendi.Birbirinden ünlü isimlerin katıldığı tören epey görkemliydi. Netflix platformunda yayınlanan Kulüp dizisi En İyi İnternet Dizisi ödülünü aldı. Dizinin çocuk oyuncu Ada Erma da En İyi Çocuk Oyuncu ödülünü aldı.

kelebek.jpg

ALKIŞLARI TOPLADI

Ödülünü aldıktan sonra minik bir konuşma yapan Ada, bu süreçte kendisini yalnız bırakmayan ailesine ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Ada, eline çizdiği dünya ve çocuğu göstererek sözlerine şöyle devam etti: "Ben bugün elime bir dünya çizerek geldim. Bu dünya sizin bildiğinizde çok farklı bir dünya. Bu dünya yemyeşil, okyanuslar masmavi... Çocuklar yemyeşil sokaklarda hayvanlarla koşu özgürce eğleniyor. Savaş yok, şiddet yok. Hayvanlar özgür, kadınlar güçlü. Bu ödülü çocukların ölmediği bir dünyada almak isterdim ama... Bu dünyayı eline çizen tüm çocuklarla birlikte dünya güzelleşecek buna yürekten inanıyorum" dedi. Ada'nın bu sözleri dinleyenleri epey duygulandırdı.

Küçük Ada'nın bu konuşması kısa süre içerisinde sosyal medyada yayıldı. Sosyal medya kullanıcıları Ada Erma için "En güzel ve en anlamlı konuşmaydı", "Büyüklerinden daha iyi konuştun" ve "Dünyayı çocuklar yönetsin" gibi yorumlarda bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN