Müge Anlı canlı yayında yaşadığı en zor günleri anlattı! Söyledikleri karşısında stüdyo buz kesti!

Müge Anlı canlı yayında yaşadığı en zor günleri anlattı! Söyledikleri karşısında stüdyo buz kesti!

Ünlü televizyoncu Müge Anlı canlı yayında geçmişte yaşadığı zorlu günleri anlattı. Bir operasyon geçirdiğini söyleyen Anlı, sözleriyle sevenlerini korkuttu.

Yıllardır ATV ekranlarında yayınlanan ve gündüz kuşağının fenomenleşen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert tüm hızıyla devem ediyor. Ele aldığı konularla sık sık gündeme gelen programa Müge Anlı'nın çarpıcı bir açıklamaları damga vurdu. İhtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalyelerini ulaştıran ünlü gazeteci, kendisinin de yaşadığı zor bir duruma değindi.

yayin.jpg

"KONUŞAMAYINCA HAYATIN NE KADAR ZOR OLDUĞUNU ANLADIM!"

Yaz aylarında bir operasyon geçirdiğini açıklayan Müge Anlı, on gün boyunca konuşamadığını söyledi. Anlı, canlı yayında açıklama yaparak, "Çok aranmıştı. 'Müge Anlı ameliyat geçirdi, ne ameliyatı geçirmişti?' diye. Ben aslında bir ses teli ameliyatı oldum." ifadelerini kullandı. Sonrasında ise sözlerine şöyle devam etti: "Ses teli ameliyatı geçirenler bilir. On gün konuşamıyorsun. Bu nedenle yaz ayının çok iyi geçmediğini belirten Anlı, "Konuşamayınca hayatın ne kadar zor olduğunu anladım" diyerek yaşadığı sıkıntıyı dile getirdi.

anlii.jpg

"ONLARI ÖFKELENDİREN BİZİZ"

Müge Anlı, "Sağır ve dilsizler çok öfkeli diyorlar. Onları öfkelendiren biziz...On günün sonunda öfkenin dibini yaşıyordum. Kimse kötü niyetli değil bunun altını çizeyim. Bilmiyoruz anlamıyoruz. Mesela konuşamayan kardeşlerim için ne yapabilirim, onu çok düşünüyorum. "

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN