Canlı yayın açıp evini yaktı! Herkesi şok eden görüntüler: "Şu an evi yakıyorum. Tüm izleyenlere gelsin"

Canlı yayında evini yaktı! Herkes şoka uğradı! Cep telefonuyla kaydettiği görüntülerde: "Şu an evi yakıyorum. Tüm izleyenlere gelsin" dedi. O anları işte böyle kaydedildi...

Çankırı'nın Ilgaz ilçesine bağlı Onaç köyünde ikamet eden M.U. isimli bir kişi, sosyal medya platformlarında gerçekleştirdiği canlı yayın sırasında evini ateşe vererek dikkat çekici bir protesto gerçekleştirdi. Ancak, bu eyleminin sonucunda M.U.'nun ve komşusu K.K.'nin evleri kullanılamaz hale geldi.

CANLI YAYINDAN O ANLARI KAYDETTİ

sos-1701719006.jpg

Olay, köydeki vatandaşlara tepki gösterme amacı taşıdığını iddia eden M.U.'nun evini canlı yayında yakmasıyla başladı. M.U., sosyal medya üzerinden yayınladığı videoda, "Şu an evi yakıyorum. Tüm izleyenlere benden gelsin. Cayır cayır yanıyor. Evin her yerinde ateşi yaktım. Onaç köyünde üzerime şike oynanıyor, ben de Onaç köyündeki evimi yakıyorum" ifadeleriyle olayın gerekçesini paylaştı.

Ancak, M.U.'nun evini ateşe verdiği sırada çıkan yangın, komşusu K.K.'nin evine de sıçradı. Yangını fark eden köydeki vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, kısa sürede alevleri kontrol altına aldı, ancak M.U. ve K.K.'nin evleri kullanılamaz duruma geldi. K.K.'nin M.U.'dan şikayetçi olduğu belirtildi.

İlgili Haberler