Müge Anlı programda 1 kez giydiği kıyafetlerini ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor! Peki, kıyafetler nereden, nasıl alınacak?

Müge Anlı programda 1 kez giydiği kıyafetlerini ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor! Peki, kıyafetler nereden, nasıl alınacak?

ATV’nin sevilen sabah kuşağı programı Müge Anlı İle Tatlı Sert’in sunucusu Müge Anlı, programda 1 kez giydiğini kıyafetlerini ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor. Müge Anlı’nın kıyafetlerini almak isteyenler ise kıyafetlerin nereden ve nasıl alınacağını merak ediyor. İşte, Müge Anlı’nın kıyafetlerine ulaşmanın yolu…

Araştırmacı Gazeteci Müge Anlı, hafta içi her sabah ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programında; cinayet, dolandırıcılık, evden kaçma gibi vakalarda kendisinden yardım isteyen vatandaşların dertlerine çare olmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bunun yanı sıra programında ihtiyaç sahiplerine yardım toplamayı ve bu alanda projeler geliştirmeyi de ihmal etmeyen sunucu şimdilerde yeni bir güzel haberle geldi.

muge-anli-kiyafetleri-1.jpg

Anlı programda, kıyafetlerini ihtiyaç sahiplerine hediye edeceğini açıklayarak seyirciyi mutlu etti. Peki, Müge Anlı’nın kıyafetleri nereden, nasıl alınır? Başvuru yapmak gerekiyor mu? İşte cevabı…

MÜGE ANLI’NIN KIYAFETLERİ NEREDEN ALINACAK?

Canlı yayında güzel haberi veren Müge Anlı, mezuniyeti ya da özel günü olan genç kızlara kıyafetlerini hediye etmek istediğini belirtti.

muge-anli-kiyafetleri-2.jpg

Kıyafetlerine nasıl ulaşılacağı konusunda da bilgi veren Anlı, kıyafetlerini almak isteyenlerin Müge Anlı resmi Instagram hesabından mesaj atmalarının yeterli olacağını belirtti. Anlı’nın ekibi tarafından mesajlar incelendikten sonra kişilere ulaşım sağlanarak, elbiseler teslim edilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN