Müge Anlı'da ağızları açık bırakan olay! Kızını aramak için geldi: Sonu hazin oldu

Müge Anlı'da ağızları açık bırakan olay! Kızını aramak için geldi: Sonu hazin oldu

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan olaylar her geçen gün şoke etmeye devam ediyor. Peki 21 yaşında kayıp olarak aranan genç kız ile ilgili neler yaşandı? Tüm detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz hafta içi Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 21 yaşındaki Rukiye isimli genç kız ailesi tarafından kayıp olarak aranıyordu. Rukiye bulunduktan sonra ortaya çıkan gerçekler şoke etti! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT PROGRAMINDA OLAYLI KONUŞMALAR

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında geçtiğimiz hafta içi anne ve babası tarafından 21 yaşındaki Rukiye kayıp olarak aranıyordu. Ailesi kızlarının 5 çocuğu olan Mikail isimli kişiye kaçtığını, kişinin hapiste olduğunu, kendisine yasaklı madde ticareti yaptırdığı iddialarını ortaya atmıştı. Kayıp olan Rukiye bulunduktan sonra programa katıldı ve söyledikleriyle herkesi şoke etti. Program esnasında Rukiye'nin babasından şiddet gördüğü hatta kemerle şiddet gördüğü ortaya çıktı. Rukiye bulunduktan sonra program esnasında Rukiye'nin babası bayılmıştı ve bir gün sonra yapılan programda Müge Anlı Rukiye'nin babası Mehmet'in hayatını kaybettiğini söyledi. Rukiye'nin babası Mehmet Çagana kızı bulunduktan sonra intihar ederek hayatına son verdi. Müge Anlı konu ile ilgili şu açıklamaları yaptı; 'Mehmet Çagana intihar etti ve hayatını kaybetti. Dün biliyorsunuz kızı bir şeyler anlattı ve ailesi ilk kez dedi ancak Şevki Hoca ilk kez olacağını düşünmedi, bir rahatsızlığı var dedi. Yalnızca tek hatırladığım kızının geri dönmesini istedi ama Rukiye öldürüleceğini düşündü ve dönmek istemedi. 

Müge Anlı Programında Şoke Eden Bir Olay

Ben bu olayın ne kadar Rukiye ile alakalı olduğunu bilmiyorum. Biz ailesine Rukiye'yi ikna edelim dedik ama anladığım kadarıyla başka problemler de var. Sizin evinizde neden pompalı tüfek var? Neden döner bıçağı var? Ben Buradan Rukiye'nin ailesine sesleniyorum. Lütfen bu konuda Rukiye'yi suçlamayın. Rukiye haberi aldıktan sonra o ölmemiştir, beni öldürmeden ölmez dedi. Bu kadar mı korktun ölümden?' dedi. 21 yaşındaki genç kız Rukiye ise babasının ölümü sonrasında şu açıklamaları yaptı; 'Eğer ben buraya gelmeseydim bugün benim ölüm haberimi alırdınız. Çünkü o pompalı tüfek benim kafama dayandı, o döner bıçağı bana çekildi. Her olayda bu tüfek ortaya çıktı. Bir gün o tüfeğin birinin canını alacağı belliydi. 33 gündür biliyorlardı benim kayıp olduğumu, her şeyi ama neden dün kendini öldürdü? Çünkü kendince beni aramaya çalıştı. Kendi beni bulsaydı beni öldürecekti. Beni öldüremediği için kendini öldürdü. Ben ölmek istemediğim için buraya geldim. Sizden önce beni bulsaydı benim ölüm haberim gelecekti. Böyle olmasını istemezdim. Devlete sığınıyorum.' 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN