Müge Anlı 1 taşla 2 kuş vurdu! Türkiye'nin ciğerlerini yakan orman yangınlarının faili canlı yayında ortaya çıktı

ATV'de yayınlanan gündüz kuşağı yayınlarından olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında akılalmaz bir olay yaşandı. 2017 yılında Antalya'da meydana gelen orman yangınları cinayet dosyasından çıktı. Antalya'daki cinayetten korkunç detaylar gün yüzüne çıkarken Müge Anlı da şaşkınlığını gizleyemedi. Bakın 2017 yılında Antalya'da ormanları kim yakmış?

Başarılı sunucu Müge Anlı Antalya'da yaşanan cinayet dosyasını işlerken ilginç bir detayı daha ortaya çıkardı. 2017 yılında Antalya'da meydana çıkan orman yangınlarının faili ortaya çıkmaya başladı. Detaylar cinayet dosyasının seyrini değişti. failleri bulunamayan orman yangınları Müge Anlı'da ortaya çıkıyor. İşte herkesi şoke eden detaylar.

kdn.jpg

CİNAYET DOSYASINDAN ORMAN YANGINI ÇIKTI

Alanya’da 15 Eylül 2017’de 29 yaşındaki Recep Ünal evine 100 metre ötede silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirmişti. Kargıcak Mahallesi’nde muz bahçesinde başından tabancayla vurularak öldürülen Ünal'ın cinayet zanlısı Ercan K. jandarma tarafından yakalanmıştı. Olayın üzerinden 5 yıl geçmesine rağmen Ünal'ın eşi Zeliha Ünal, başka kişilerinde olayın içinde olduğunu iddia ederek Müge Anlı'dan olayın aydınlatılması için yardım istedi.

ooo.jpg

Yayına Recep Ünal'ın sevilisi Canan Yükselir de katıldı. Karşılıklı suçlamalarda bulunan kadınlardan detay verirken 2017 yılında Antalya'da meydana gelen büyük orman yangına işaret eden açıklamalar yaptı.

asklar.jpg

2017 YILINDAKİ ORMAN YANGINI AYDINLANIYOR

Öldürülen Recep Ünal ve kişilerin yasaklı bitki yetiştirdiklerini ve daha sonra tarlaları ateşe verdiklerini söyleyen Canan Yükselir'in verdiği detaylar herkesi şoke etti. Recep Ünal'ın eşi Zeliha Ünal, "Bunlar ne ekiyorsa ekiyorlar. Yangın orada çıktığında önlenemiyor." demesinden sonra Müge Anlı ise kasti olarak yapılan yangınlar için "Kim yaktı" sorusunu yöneltti. Anlı'nın sorusu üzerine Recep Ünal'ın sevgilisi Canan Yükselir, "Önce orada ektiklerini kaldırıyorlar. Sonra orayı yakıyorlar. TEDAŞ'tan diyorlar ama TEDAŞ bunu kabul etmiyor. Ve oradaki yangınlardan dolayı oradaki köylü de TEDAŞ'tan ev istiyor" cevabını verdi.

recep.jpg

CİNAYET DOSYASININ SEYRİ DEĞİŞTİ

Müge Anlı ise bu detaydan sonra o dönem Antalya'da meydana gelen orman yangınları üzerine yoğunlaştı. Antalya'da 2017 yılında işlenen cinayet dosyasının seyri yangın detayından sonra değişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN