Müge Anlı'da dehşete düşüren olay! 2 yaşındaki çocuk çuvala konulup kaçırılmıştı: O iddialar şok etti

Müge Anlı'da dehşete düşüren olay! 2 yaşındaki çocuk çuvala konulup kaçırılmıştı: O iddialar şok etti

Televizyon ekranlarında gündüz kuşağını beğenilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, son bölümüyle adeta ekran başına kilitledi. Dehşet düşüren olayda, 2 yaşındaki çocuğu çuvala koyup kaçırmıştı. İşte o iddialar...

ATV ekranlarında yayımlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında olayların ardı arkası gelmiyor. Gamze Gündoğdu'nun kaybolma olayını araştıran programa Ömer ve Yasemin çifti programa katılım sağladı.

OLAY GİDEREK KARMAŞIK BİR HAL ALDI

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranan Gamze Gündoğdu, yaklaşık olarak 20 yıl önce kayboldu. Müge Anlı'nın yardımıyla aranmaya devam eden Gamze Gündoğdu gelişmesinde şüphelilerden Gülbane Hanım stüdyoya gelerek hakkındaki iddiaları yalanladı. Ordu üzerinden bağlanan Mecit'in ifadeleri ise olayı daha karmaşık bir hale çevirdi.

0x0-muge-anlida-aranan-gamze-gundogan-yasiyor-mu-2-yasindayken-cuvala-koyup-kacirildi-o-iddialar-soke-etti-1707812006991.webp

ŞOK EDEN AÇIKLAMALAR

Gülbane hakkında konuşan Mecit, yalan söylememesini, evliyken kız kardeşinin kayınbabasının evine götürdüğünü söyledi. Mecit devam ettiği açıklamalarında, "Oğlunun gözünde sıkıntı vardı. Gülbane'nin oğlunu hastaneye götürmek amacıyla Samsun'a gittik. Havva denilen ablasının da evine gittik. Orada beni sorguladılar. Akrabalarına teyzesinin oğluyum. Üfürükçü için buraya geldim dedim. Gülbane masum değil" sözlerini kullandı.

Gülbana ile yasak ilişkileri olduğu iddialarının yer aldığı Mecit Bey konuşması esnasında tüm planları Gülbane'nin yaptığını söyledi. Arkadaşının eşine yan gözle bakmayacağını söyleyerek Mecit, "Bizim zaten ilişkimiz vardı. Gülbane, eve rahat girip çıkmam için beni kocası ile arkadaş yaptı. Gülbane beni istemese ben nasıl eve rahatça girip çıkacağım. Üfürükçü falan bahaneydi. Üfürükçü Cafer ile Gülbane çocuğu kaybettiler." sözlerini paylaştı.

0x0-muge-anlida-aranan-gamze-gundogan-yasiyor-mu-2-yasindayken-cuvala-koyup-kacirildi-o-iddialar-soke-etti-1707829245051.webp

MÜGE ANLI ÖFKELENDİ

Gülbane'nin daha öncesinde telefon faturası için cezaevinde yattığını, fakat çocuk kaybolduktan sonra bir ev aldığı iddia edildi. Mecit'in açıklamalarına göre, Gülbane bu işte yalnız değil. Gülbane'nin kızı Pınar'ın açıklamalarıyla olayı başka bir noktaya taşıdı. Çocuğun, Mecit Bey'in abisinde olduğunu iddia ederek, o kişinin çocuğu olmadığını paylşatı. Annesini suçlamamasını isteyen Pınar, o çocuğun kaybolan Gamze ile aynı yaşlarda olmasına dikkat çekti.

Müge Anlı olayın arasına girerek, "Ne biliyorsanız söyleyin!" dedi. Kendi çocuğunu abisine verdiğini söyleyen Mecit Bey iddiaları yalanladı. Abisinin çocuğu olmadığını söyledi. Programa katılan bir izleyici ise, "Çocuk Ömer'in değildi. Yasemin'in Ömer'in kardeşi ile ilişkisi vardı. Köyde çocuğun Ömer'den olmadığı konuşuluyordu. Gerçek babasının çocuğu aldığı söylendi." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN