Müge Anlı’da gerginlik dolu dakikalar! Nikahsız düğün üzerine bir de gelinlik istedi! Bir anda ortalık karıştı

Müge Anlı’da  gerginlik dolu dakikalar! Nikahsız düğün üzerine bir de gelinlik istedi! Bir anda ortalık karıştı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gün geçmiyor ki yeni bir olay yaşanmasın. 22 yaşında nikahsız düğün yapan genç kız stüdyoyu birbirine kattı. Genç kızın annesinden gelinlik istemesi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. İşte Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan o anlar…

Hafta içi her gün ekranlarda yer alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşananlar tepki topladı. Programda yaşananlar an be an takip edilirken programın bugünkü gündemi Fevziye Hanım oldu. 22 yaşındaki epilepsi hastası kızı hakkında önemli açıklamalarda bulunan Fevziye Hanım kızı Eda'nın alıkonulduğunu iddia etti. Programda yaşananlar ekranlara yansırken canlı yayında anlatılanlar ise izleyenleri şoke etti. İşte Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan o anlar…

MÜGE ANLI'DA BİR ANDA ORTALIK KARIŞTI

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk olan Fevziye Hanım, kızı Eda hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Daha önce nişanlandığını ama nişanı bozduğunu belirten Fevziye Hanım, 22 yaşındaki Eda'nın düğün görüntülerini görünce sinirlerine hakim olamadı. Müge Anlı damadın kendisinden geçmiş bir şekilde dans etmesine anlam veremediğini ifade ederken “Evlerden ırak” sözlerini dile getirdi.

muge-anli-fevziye.jpg

Düğünü kendisinin yaptığını belirten Fevziye Hanım, kızının nikahının olmadığını açıklayınca stüdyo bir anda birbirine girdi. Damat tarafının yapacağı düğünün parasını kendisinden istediğini belirten Fevziye Hanım, “Kızım beni aradı, ‘Anne bana yardım et’ dedi. Başına bir şey gelmesinden korkuyorum” ifadelerini aktardı.
muge-anli-nikah.jpg

“BORCUNUZ VAR EVLENEMEZSİNİZ”

Programa konuk olan Eda kapıyı işaret ederek çıkmak istersem çıkarım ifadelerini kullandı. Kendisinin zorla tutulmadığını ifade eden Eda, nikah detayını da canlı yayında anlattı. Nikah kıymaya gittiklerinde memurdan aldığı cevabı söyleyen Eda stüdyoda kısa süreli bir şaşkınlık yarattı. Eda, “Nikah kıymaya gittik, memur bize ‘Sizin borcunuz var. Siz evlenemezsiniz’ dedi.” ifadelerini aktardı. Eda'nın söylemleri üzerine sinirlenen Müge Anlı, “Böyle bir şey mümkün değil. Atıyorsun anladın mı?” sözleriyle sert çıkıştı.

muge-anli-nikah-krizi.jpg
Konuşulanlar üzerine söz alan Rahmi Özkan ise, “Mümkün değil. Kocan ve kocanın babası seni kandırıyor, nikahtan kaçıyorlar” şeklinde konuştu. Eda'nın annesi Fevziye Hanım yaşananların üzerine “Gitsin nikahını kıysın, ben peşini bırakacağım” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN