Müge Anlı'da herkes bunu merak ediyordu! Meğer bu yüzden yıllardır bilekliği hiç çıkarmamış: Sırrını sonunda açıkladı

Müge Anlı'da herkes bunu merak ediyordu! Meğer bu yüzden yıllardır bilekliği hiç çıkarmamış: Sırrını sonunda açıkladı

ATV ekranlarının sevilen programlarından olan Müge Anlı ile Tatlı Sert tüm hızıyla devam ederken Avukat Rahmi Özkan'ın bilekliği dikkat çekti. Anlı, kendi bileğinden hiç çıkarmadığı bilekliğinin sırrını resmen açıkladı. Eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu ile ilgili açıklamalarda bulunan Anlı, stüdyodan alkış aldı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında genellikle gergin anlar yaşanırken bu defa renkli dakikalar yaşandı. İzleyiciler tarafından Rahmi Özkan'ın iki saat taktığını sanınca Müge Anlı ise durum hakkında bilinmezleri açıklığa getirdi. Rahmi Özkan, bileğinde iki saat olmadığını birinin bileklik olduğunu söyledi. 

Müge anlı bileklik sırrı

Rahmi Özkan'ın bilekliğinde mors albesiyle adı yazdığı belirtirken Anlı'da aynı bileklikten kendisinde de olduğunu ve hiçbir zaman çıkarmadığını ifade ederken bilekliğin sırrını da açıkladı. Müge Anlı bilekliğinde mors alfabesiyle yazıldığını ve kocası Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun adının yazdığını belirtti. Aynı bileklikten eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'ndan da olduğunu söyleyen Anlı o bileklik üzerinde Müge yazdığını söyleyerek stüdyodan alkış aldı. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN