Müge Anlı'da ikinci Palu ailesi vakası! Oğlum havlıyor diyerek şaşkına çevirdi: Stüdyoda ağızları açık bırakan sözler!

Müge Anlı'da ikinci Palu ailesi vakası! Oğlum havlıyor diyerek şaşkına çevirdi: Stüdyoda ağızları açık bırakan sözler!

ATV’de her sabah izleyicisi ile buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşananlar izleyenleri şok eden bir olay yaşandı. İşte detaylar…

Gündüz kuşağının fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert ‘te gelen yeni bir olay ekran başındakileri ve stüdyodakilerin ağızlarını açık bıraktı. Herkes büyük bir şok yaşadı. Detaylar haberimizde…

müge anlı

MÜGE ANLI’DA ’OĞLUM HAVLIYOR’ SÖZLERİ AĞIZLARI AÇIK BIRAKTI! YENİ PALU AİLESİ VAKASINDA AKILALMAZ İDDİALAR: ŞEYTANLI BUNLAR, CENNETİN EFENDİSİYMİŞ...

Müge Anlı ’ya gelen Müzeyyen er oğlu ve gelini hakkında akıl almaz iddialar da bulundu. Müzeyyen er Palu ailesi olayı dersek yanlış olmaz. Müzeyyen Er ve eşi Sebahattin Er’in iddiaları bunlarla da kalmadı, gözü yaşlı babaanne ve dede torunlarının da canlarından endişe ediyorlar ve şu sözleri sarf ederek ‘’Yeni doğan torunum ortada yok, gelinim saçma yanıtlar veriyor’’ iddiasıyla izleyenlerin kanını dondurdu. "3 kere izledim anlattıklarınızı, hiç aklıma yatmadı. Anladığım kadarıyla başınıza akıl alacak işler gelmemiş" diyen deneyimli gazeteci Müge Anlı, duyduğu olaylar karşısında şoke oldu. "Gelinim oğlumun ruh sağlığını bozdu. Oğlum havlıyor" diyen Müzeyyen Er, oğlu Serkan ile ATV canlı yayınında yüzleşti. Bu yüzleşme de yaşananlar ve "Çocuğu biz öldürmedik yalancı gebelikti" sözleri herkesin dikkatini çekti.

müge anlı

"ŞEYTANLI BUNLAR, CENNETİN EFENDİSİYMİŞ..."

En son çareyi Müge Anlı ve Tatlı Sert programına gelmekte bulan Müzeyyen Er’in 'oğlum havlıyor' sözleri izleyen herkesi şoke etti. Yeni Palu ailesi vakasında akılalmaz iddialar...

Oğullarının engelli olduğunu ve 7 ila 11 yaşlarındaki iki torunlarının hayatlarından endişe ettiklerini iddia eden babaanne aynı zaman da gelinin gebe olduğunu ve bebeğin şuan doğmuş olması gerektiğini ama ortada bir bebek olmadığını söyleyerek, doğmamış torunuma ne olduğunu da öğrenmek işitiyorum dedi. Bir yanda iki küçük çocuk, diğer yanda durumu belirsiz bir bebek. Müzeyyen ve Sebahattin Er'in torunlarına ne oldu?

Gözü yaşlı babaanne ve dede gelinleri Ebru’nun bir süre önce hamile olduğunu iddia etti. Bunun üzerine Müge Anlı "Şu an 5 aylık olması gereken bebeğin akıbeti belli değil. Öldü mü, öldürüldü mü bilinmiyor?" dedi. Yaşlı çift, kendi oğullarının bebek için çevresindeki kişilere "Melekler ve aksakallı dede tarafından götürüldü yaza getirilecek" dediğini iddia etti. Müge Anlı, müzeyyen Er ve Sebahattin Er çiftinin torunlarının yaşayıp yaşamadıklarından şüphe ettiklerini söyledi.

Müzeyyen Er, "Oğlum İzmir Göztepe`de yaşıyor. Oğlum ve gelinim engelli. 2 çocukları var. İkisi de okula gitmiyor. Kapılar, pencereler kapalı. Bizi de sokmuyorlar eve. Evde psikolojisi bozuk bekar bir dayı var. 40 yaşlarında. Hiç işe gitmiyor. Annesiyle beraber benim oğlumun evinde kalıyorlar. Bir de benim gelinim hamileydi geçen sene. Torunumun şimdiye doğmuş olması lazım. Ama çocuk yok ortada." dedi. Daha doğmamış olan torununun yok edildiğine dair çarpıcı açıklamalar da bulundu.

Oğlunun kayınvalidesini işaret eden Müzeyyen Hanım, "Kadın kocası öleli 5-6 sene oldu. Onunla hala konuşuyor. Öbür dünyada şeytanın biri sana musallat olmuş, kocası şeklinde diyerek muhabbet ediyorlarmış. Sarıklarla geziyormuş. Cennetin efendisiymiş. Öyle diyor" sözlerini kullandı.

"KAYINVALİDE ÖLMÜŞ KOCASIYLA KONUŞUYOR"

Müzeyyen Hanım oğlunun geçirdiği rahatsızlık sonrası sıradışı davranışlarda bulunduğunu şu sözlerle ifade etti:

"Bunlar Palu ailesi gibi olmuşlar Müge Hanım, hepsi şeytanlı bunların. Doğan bebeği ne şekilde ortadan kaldırdılar merak ediyoruz. Bir ara oğlan hastalanmış dediler biz gittik bir baktık bir şey olmuş çocuğa bir seneden beri de öyleymiş bizden gizlemişler. Bize 'Hoca bulun gelin' dediler bizim de dalgınlığımıza geldi bir yerde bulduk götürdük. Biz ona inanmadık sonra Manisa'ya hastaneye götürdük. Ben çocuklarla kaldım dede oğlum Mehmet ve gelinimi götürdü.15 gün kaldı geldi eski haline döndü oğlum. Ama o hastalandığı dönemde oğlum havlamaya başladı eşi de 'Hemen annemi arıyorum Serkan deyip arıyordu. Annesi babasıyla görüşüyor öbür dünyadan selam getiriyor sonra benim oğlan sakinliyor ve 'En büyük Zeki' demeye başlıyor. Hani cenneteymiş oranın en büyük efendisiymiş ya."

"ÇOCUĞUMUZU ÖLDÜRMEDİK YALANCI GEBELİKTİ"

Müzeyyen ve Sabahattin Er çiftinin oğlu, eşi ile beraber canlı yayına görüntülü olarak katıldılar. Gelin Ebru ''Çocuğumuzu öldürmedik yalancı gebelikti" dedi. "Bundan sonra ne ölülerine ne ölüme" diyen evlat, "Bebek yalancı gebelikti, bebeği öldürmedik" dedi. Daha sonra gelin ebru söz alarak “Her şey ispatlı. Doğum yapmadım ben yalancı gebelik geçirdim. Adli Tıp raporuna bakılabilir" sözlerini kullandı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN