Müge Anlı'dan canlı yayında şaşırtan açıklamalar! Evliliğinin ilk günlerini anlattı: "Biz evlendik benimki..."

Müge Anlı'dan canlı yayında şaşırtan açıklamalar! Evliliğinin ilk günlerini anlattı: "Biz evlendik benimki..."

Altın Kelebek Ödülleri’nde 'En İyi Gündüz Kuşağı Programı' ve 'En İyi Kadın Sunucu' ödüllerinin sahibi olan Müge Anlı, gündüz kuşağının vazgeçilmez programı olan 'Tatlı Sert' programında Haziran ayında nikah masasına oturduğu eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlilikteki ilk günlerinden bahsederek herkesi şaşırttı.

Bu yıl 48’incisi düzenlenen Altın Kelebek Ödülleri’nde 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programı 'En İyi Gündüz Kuşağı Programı' ödülünün sahibi olurken reyting rekortmeni programın sunucusu Müge Anlı ise 'En İyi Kadın Sunucu' ödülünü aldı.

Yaşadığı mutluluğu 'Tatlı Sert' programında izleyicileriyle paylaşan Müge Anlı, ödül törenindeki uzun konuşmalardan sıkıldığını ifade ederken kısa süre önce evlendiği Şinasi Yüzbaşıoğlu ile arasında geçen diyaloğu da anlattı.

2008 yılından bu yana sunduğu 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programı ile gündüz kuşağının vazgeçilmez ismi olan Müge Anlı, 25 Haziran'da gözlerden uzak bir şekilde dünya evine girdiği Şinasi Yüzbaşıoğlu'dan programda zaman zaman bahsederek dikkatleri üzerine çekmişti.

"KENDİME BİLE OY VERMEDİM"

Ödül töreninin ertesi günü gündüz kuşağının vazgeçilmez programı olan 'Tatlı Sert' ile izleyicilerle buluşan Müge Anlı, ödül töreninde kendisine oy vermediğini belirterek "Ödülü aldığımı duyunca bir araştırma yaptım. Şimdi Altın Kelebek kızmasın. Dedim ki 'Biz kaç oy aldık?' Bütün oylar bizim, çok teşekkür ediyorum. Vallahi ben kendi kendime bile oy vermedim" dedi.

Ekran Alıntısı

"ŞİMDİ BİZ EVLENDİK..."

Eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlilikteki ilk günlerinden bahseden ünlü sunucu herkesi şaşırtan açıklamalarda bulunarak şunları söyledi:

"Şimdi biz evlendik, abuk subuk haberler çıktı. Onlar da beni sevmediklerinden değil. Tıklanmak için falan abuk subuk haberler yapan oluyor. Başta benim eşim bunlara bakıyordu. 'Nasıl yazmışlar' falan… Ben de “Okuma, alış” diyorum.

Sonra 'Seninkiler hiç merak etme hakkını arıyorlar sonuna kadar' diyor benimki. Benim izleyicilerimin benim evdeki adı seninkiler, sonra şimdi bizimkiler oldunuz. Oy atanların sayısını görünce o kadar mutlu oldum, o kadar sevindim ki… Siz arkamızda olduğunuz müddetçe bizlerin olayların üzerine güçlü bir şekilde, korkusuzca gitmemize vesile oluyor. O yüzden iyi ki varsınız, çok teşekkür ediyorum."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN