Müge Anlı'dan Rahmi Özkan isyanı! Telefonuna gelen iğrenç mesajlar... İfşa edeceğim diyerek duyurdu

Müge Anlı'dan Rahmi Özkan isyanı! Telefonuna gelen iğrenç mesajlar... İfşa edeceğim diyerek duyurdu

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yer yerinden oynadı. Ünlü sunucu Müge Anlı, avukat Rahmi Özkan'a isyan etti! Telefonuna gelen iğrenç ifşaları 'İfşa edeceğim' diyerek tehdit etti. Gelen mesajları okuyanların midesi ağzına geldi. Bu kadarı da pes artık! İşte Müge Anlı ile Tatlı Sert programında son yaşananlar...

Milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında son yaşanalar ortalığı karıştırdı. Ünlü sunucu Müge Anlı'nın avukat Rahmi Özkan isyanı herkesi şoke etti. Telefonuna gelen iğrenç mesajları... Anlı sinirden çıldırarak 'İfşa edeceğim tek tek' diyerek tehtit etti. Bu kadarı da pes artık! Bakın Müge Anlı'da neler olmuş?

MÜGE ANLI SİNİRDEN ÇILDIRDI: BUNUN ADI ARANMAK!

TikTok uygulamasından İsmail ile tanışan ve ailesine bırakıp kaçan Eda'ya tepki gösteren Müge Anlı, açtı ağzını yumdu gözünü. Eda'nın annesine dönerek tepki gösteren Anlı, "Senin kızın bu İsmail'e yapışmış... Çocuk TikTok'tan 'askere gideceğim' diye video paylaşıyor. Eda, 'Ben senin asker yarin olayım' diye mesaj atıyor. Ne demek bu! Hayır, bunun adı aranmak." dedi. Sözlerine devam eden Anlı, Eda'nın TikTok'tan tanıştığı İsmail'i, "Senin asker yarin olayım mı" mesajı atmasına "Biraz edep ya. Bu toplumu nereye götürmeye çalışıyorsunuz" diyerek azarladı.

hghghghghg-4.jpg

TELEFONUNA GELEN İĞRENÇ MESAJLARI...

Bu tarz mesajların Rahmi Özkan'a da geldiğini ifade eden Müge Anlı, "Rahmi Bey'e de mesaj yazıyorsunuz, ben utanıyorum. Cevap vermiyor diye söylüyorum. İnsan biraz yaşından başından utanır. Adam kaç yaşında ve 50 yıllık evli. Artık yuh ya. Devenin nalı ya. Biraz edep. Ne yiyorsunuz, ne içiyorsunuz, ne görüyorsunuz? Bu kadar da olmaz ki. Bu toplumu nereye sürüklüyorsunuz? Biz namuslu, şerefli, haysiyetli, etik kuralları olan bir toplumuz" dedi.

hgghghgh-4.jpg

Özkan'a mesaj gönderen kadınları canlı yayında ifşa edeceğini belirten Müge Anlı, "Rahmi Bey'in telefon şifresini falan da biliyorum bir gün elinden telefonu alıp isminizi söyleyip fotoğrafınızı göstererek okuyacağım." diyerek tepki gösterdi.

"İFŞA EDECEĞİM" DİYEREK TEHTİT ETTİ

Bu tarz durumların mide bulandırdığını ifade eden Anlı, konuşmasının devamında şunları söyledi:

"Çünkü bu aleni bir şey, suç değil. Instagram'da falan yazılanları söylemek istemiyorum. Hiçbirimiz dört dörtlük değiliz. Hepimizin hayatında yanlışlar var. Her şey insanlar için bunu asla kınamak için söylemiyorum. Niye Rahmi Özkan'a mesaj atıyorsunuz? Amaç ne? Amacınız ne olduğunu da biliyorum. Sana bir şey demiyorum Rahmi Bey, ben senin suçsuz olduğunu biliyorum ama onlar da kaşınmasın"

hghgghgh-13-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN