Müge Anlı’dan sevgili itirafı! Bakın ilk neresine bakıyormuş? ‘Yok artık’

Müge Anlı’dan sevgili itirafı! Bakın ilk neresine bakıyormuş? ‘Yok artık’

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yine ilginç bir olay yaşandı. Kendisinden yaşça küçük sevgilisi için yayına çıkan bir kadınla Müge Anlı’nın diyaloğu herkesi ekran başına kitledi. Anlı, konuşma sırasında şaşırtan bir itirafta bulundu. Bakın Müge Anlı ilk tanıştığı erkeğin neyine bakıyormuş? Duyanlar kulaklarına inanamadı

Her sabah ATV ekranlarında çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ilginç bir olay yaşandı. Genç sevgilisi için Müge Anıl’dan yardım isteyen kadının hikayesi şaşırtırken, Anlı’nın sevgilisi itirafı ise izleyenleri hayrete düşürdü. Ünlü sunucu tanıştığı erkeğin bakın ilk neyine bakıyormuş?

04844ab2-e6fa-4c95-8a76-c9e932c3a109.jpeg

MÜGE ANLI’DAN SEVGİLİ İTİRAFI

Her sabah ATV ekranlarında çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ilginç bir olay yaşandı. Kendisinden 14 yaş küçük Genç sevgilisi tarafından 1,5 milyon dolandırıldığını iddia eden Dilek Sarıkaya Müge Anıl’dan yardım istedi. Dilek Hanım’ın hikayesi ‘yok artık’ dedirtirken, Anlı’nın sevgili itirafı ise izleyenleri hayrete düşürdü. Ünlü sunucu tanıştığı erkeğin bakın ilk neyine bakıyormuş?

KÜÇÜK SEVGİLİSİ DOLANDIRDI

Dilek Sarıkaya isimli kadın genç sevgilisi tarafından dolandırıldığını iddia ederek Müge Anlı’dan yardım istedi. Programa katılan kadın boşlukta olduğunu belirterek genç sevgilisinin yaşını önce bilmediğini söyledi.

İTİRAFI ŞOKE ETTİ

Müge Anlı ise ‘kimliğine de mi bakmadın?’ diyerek diyerek ilginç bir itirafta bulundu. Anlı, kendisinin tanıştığı ilk erkekte e-devletine baktığını söyledi. Son günlerde özel hayatıyla gündemden düşmeyen Anlı, bu itirafı ile çok konuşuldu. Kimi kullanıcılar ise eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun da e-devletine bakıp bakmadığını merak etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN