Müge Anlı'nın eşi romantik çıktı! Bileğindeki detayı gören evde kocasına kızıyor, hikâyesi herkesi derinden etkileyecek

Müge Anlı'nın eşi romantik çıktı! Bileğindeki detayı gören evde kocasına kızıyor, hikâyesi herkesi derinden etkileyecek

Müge Anlı'nın bileklik itirafı gündeme bomba gibi düştü. Avukat Rahmi Özkan'ın bilekliklerinin sık sık gündeme geldiğini belirten Müge Anlı, kendi bilekliğindeki detayı da paylaştı. Bileklik detayı herkesi şaşırttı. İşte Müge Anlı'nın bilekliğindeki o detay…

ATV ekranlarının vazgeçilmez programı Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bir olayla gündeme geldi. Zaman zaman küçük itirafları ile gündeme bomba gibi düşen Müge Anlı bilekliğindeki detayı izleyicilerle paylaştı. Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlilik kararını açıklayarak herkesi şaşırtan Müge Anlı eşinden gelen romantik hediyeyi de ekranlarda açıkladı. Anlı, kolundaki bilekliğin eşinden gelen romantik bir hediye olduğunu belirtirken üzerinde Şinasi yazdığını ifade etti. Eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun bilekliğinde ise Müge yazdığını vurgulayan Anlı’nın itirafı stüdyoda alkışlarla karşılandı. İşte Müge Anlı'nın bilekliğindeki o detay…


MÜGE ANLI'DAN İLGİNÇ İTİRAF


Açıklamaları ile sık sık gündemde yer alan Müge Anlı, Rahmi Özkan'a “Arkadaşlar gösterdi. İki saat taktı diye haber yapmışlar da… Bu kolunda bir saat, o kolunda bir saat…” dedi. Rahmi bey ise kolundakileri göstererek saat olmadığını ve bileklik olduğunu dile getirdi. Özkan, bugün taktığını Pazartesi de takacağını dile getirirken Müge Anlı ise Rahmi Bey'in diğer bilekliklerine de bakmak için yanına gitti.

muge-anli-bileklik.jpg

Bilekliklerinden bir tanesini göstererek oğlunun İspanya'dan getirdiğini ifade eden Rahmi Özkan, diğerinin de seyircilerden gelen bir hediye olduğunu vurguladı. Sizin kolunuzda da var diyerek Müge Anlı'nın bilekliğine dikkat çeken Rahmi Özkan, ilginç detayı ortaya çıkardı.


ÜZERİNDE ŞİNASİ YAZIYOR

“Seninkinde de ismin mi yazıyor?” sorusunu yönelten Müge Anlı, “İsim yazıyor, sizinkinde ne yazıyor?” sorusu ile karşı karşıya kaldı. Kendi bilekliği hakkında açıklama yapan Müge Anlı, mors alfabesinden oluşan bilekliğini göstererek isim yazdığını vurguladı. Müge Anlı bilekliğinin üzerinde “Şinasi” yazdığını belirtirken eşinin bilekliğinin üzerinde ise “Müge” yazdığını açıkladı. Müge Anlı'nın bu cevabı stüdyoda alkışlarla karşılanırken Rahmi bey ise “Oo ne güzel” yanıtını verdi.

muge-rahmi.jpg


BİLEKLİĞİ YANINDAN AYIRMIYOR


Bilekliği gönderen kişinin düşünerek itinayla yaptığını belirten Rahmi bey, ince düşünceyi takdir etti. Rahmi Özkan'ın bu açıklamaları üzerine Müge Anlı'da bilekliği o yüzden hiç çıkartmadığının altını çizdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN