Müge Anlı'nın foyası ortaya çıktı! Seda Sayan'a laf çaktı ama kamera sallanınca şoke eden gerçek ifşa oldu

ATV ekranlarının en çok izlenen programlarının başında gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında son yaşanan gündeme bomba gibi düştü. Seda Sayan'ı filtre kullanıyor diye sık sık eleştiren Müge Anlı'nın foyası ortaya çıktı. Yayında kameranın sallanmasıyla Müge Anlı'nın gizli sırrı ifşa oldu. Müge Anlı'yı ilk defa böyle göreceksiniz. Anlı'nın hayranları gördükleriyle şoke oldu. Kimse Müge Anlı'dan bunu beklemiyordu.

Müge Anlı'nın foyası ortaya çıktı. 60 yaşındaki Seda Sayan'ı filtre kullanıyor diye sık sık eleştiren Müge Anlı, yayında kameranın sallanmasıyla gizli sırrı ifşa oldu. Hayranları Müge Anlı'nın bu halini görünce ağzı açık kaldı. Meğer Müge'de sandığımız gibi temiz değilmiş. Sosyal medya bu olayı konuşuyor, ne yaptın böyle kendine Müge! Bakın Müge Anlı'da neler yaşanmış?

MÜGE ANLI'NIN FOYASI ORTAYA ÇIKTI

ATV ekranlarında yayınlanan ve işlediği konularla izleyiciler tarafından sıkı bir şekilde takip edilen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında son yaşananlar gündeme bomba gibi düştü. Ele aldığı konularla gündeme gelen Müge Anlı bu sefer kullandığı filtre ile gündeme geldi. Kimse Müge Anlı'dan bunu beklemiyordu.

b4.jpg

SEDA SAYAN'I FİLTRE KULLANDIĞI İÇİN ELEŞTİRMİŞTİ

Seda Sayan'ı filtre kullandığı için eleştiren Müge Anlı'nın yayında kullandığı filtre ile göz altı morluklarını gizlediği ortaya çıktı. Daha önce bu konuyla ilgili açıklamada bulunan Anlı, "Aynaya baktığın şu surat. Filtreyle şu surata geliyorsun. Bu ciddi bir psikolojik rahatsızlık, ben size söyleyeyim, bunun sonu intihara kadar varır" sözleriyle gündem olmuştu.

fdfdfd-4.jpg

İZLEYİCİLERİNİN AĞZI AÇIK KALDI

Yayında kameranın sallanmasıyla filtre bozuldu ve Müge Anlı'nın foyası ortaya çıktı. Müge Anlı'nın filtresiz halini gören takipçileri ise "Programda herkesin gözeneklerine kadar görünüyor, bir tek Müge Anlı bebek gibi görünüyor" yorumları yapıldı. Sosyal medya bu olayla çalkalanıyor.

b5.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN