Müge Anlı'nın hayatı dram çıktı! Parasız kaldığı günleri anlattı "Ateşlerle yattım"

Müge Anlı'nın hayatı dram çıktı! Parasız kaldığı günleri anlattı "Ateşlerle yattım"

Müge Anlı yayında herkesi şaşırtan bir itirafta bulundu. Aile ve özel hayatını gözlerden uzak yaşayan Anlı, ilk kez yaşadığı zor günü canlı yayında anlattı. Duyanlar kulaklarına inanamadı. Parasız kaldığı günleri aktaran başarılı sunucu bakın neler söyledi? İşte herkesi şaşırtan o olay.

Türkiye'nin en güvenilir isimleri arasında yer alan ve programıyla izlenme rekorları kıran Müge Anlı'dan herkesi şaşırtan bir itiraf geldi. Hayatında dair pek bilgi olmayan Anlı, canlı yayında parasız kaldığı günleri anlatı. "Cebimde 1 lira yoktu" diyen Anlı bakın neler yaşamış?

616x321-muge-anli-canli-yayin-atv-izle-linki-youtube-izle-24-ekim-2022-mehmet-topal-cinayetinde-katil-kim-gulsen-duzyo-1666595474069.jpg

MÜGE ANLI'DAN HAYATINA DAİR İTİRAF

ATV ekranlarında Müge Anlı ile Tatlı Sert programını yıllardır sunan Müge Anlı, ilk kez hayatında dair bir ayrıntı verdi. Haziran ayında Şinasi Yüzbaşıoğlu ile nikah masasına oturan Anlı evliliğini gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor.

821x465-muge-anli-ile-tatli-sert-1666683209719.jpg

"CEBİMDE 1 LİRA YOKTU"

Özel hayatına dair pek konuşmayan Müge Anlı ilk kez yaşadığı zor anları paylaştı. Anlı o günlerini şu sözlerle anlattı:

"Ben cebimde 1 lira olmadığı zamanları da biliyorum. Anlatmıştım çantam çalındı, bütün bir aylığım gitti 40 derece ateşlerle yattım. Bin lira alacaksam bin lira vergim geçecek. Çok vergi ödemeye meraklı olduğum için değil. Hep vergi listelerindeyim, rekortmen olarak orası ayrı. Benim sokağa saçacak kadar param yok"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN