Esra Erol'u kovan ATV bakın kimi getiriyor! Müge Anlı çıldıracak

Esra Erol'u kovan ATV bakın kimi getiriyor! Müge Anlı çıldıracak

ATV'de başlayan Müge Anlı-Esra Erol krizinde son karar verildi. Esra Erol'un programı Esra Erol'da gelecek sezonda olmayacak. Herkesi şoke eden bu iddia sonrası gözler Esra Erol'un yerine gelecek isme döndü. İddialara göre ATV, büyük bir transferle yeni sezona başlayacak. İşte Esra Erol'un yerine beklenen isim.

Evlilik programlarından sonra format değişikliğine giden Esra Erol, Müge Anlı ile aynı formata dönünce kıyamet kopmuş, ikili arasında karşılıklı tartışmalar yaşanmıştı. Karşılıklı restlerin çekildiği kanaldan son karar çıktı. İddialara göre kanal yönetimi Müge Anlı'nın "Ya ben ya o" uyarısından sonra harekete geçti ve Esra Erol'un yeni sezonda beklenen programına son verdi. ATV ekranlardan çekilmesi beklenen Esra Erol'un hangi kanala geçeceği merak edilirken, Erol'un yerine gelecek isim de netleşmeye başladı. İşte herkesi şoke eden o isim.

yerine.jpg

ESRA EROL'UN YERİNE BOMBA İSİM GELİYOR

Başarılı program sunucuları Esra Erol ve Müge Anlı arasına kara kedi girdi. Format yüzünden birbirilerine laf atan ikilinin kavgasına ATV son verdi. Yeni sezon için bomba bir karar alan ATV, Müge Anlı'nın baskılarından sonra Esra Erol ile yollarını ayırdı. İddialara göre Müge Anlı- Esra Erol tartışması büyüyünce Anlı'nın ATV'ye resti çekmesiyle işlerin seyri değişti. Bunun üzerine ikili için karar alan kanal Esra Erol'da programına son verdi. Kulis bilgilerine göre gelecek sezon Esra Erol'da programı ekranlarda olmayacak.

mugeanlie.jpg

Büyüyen kavgaya yeni bir iddia daha eklendi. Müge ve Esra'nın ezeli rakipleri arasında yer alan FOX'ta sunduğu Fulya ile Umudun Olsun programından çekileceğini belirten Gazeteci Fulya Öztürk'ün ATV'ye transfer olacağı iddia edildi. Gündeme bomba gibi düşen bu iddia sonrası Fulya Öztürk'ten henüz bir açıklama gelmedi. Öztürk, yaptığı açıklamada Muhabirlik dönemlerini özlediği için gelecek sezon FOX ekranlarında olmayacağını ifade etmişti. Gelen iddialara göre ATV ekranlarından çekilecek olan Esra Erol'un yerine Fulya Öztürk gelecek.

fulyaozturk.jpg

ESRA EROL'DAN HENÜZ AÇIKLAMA YOK

Müge Anlı ve Esra Erol'un format tartışması sona ererken ATV'ye geçmesi beklenen Fulya Öztürk'ün ise nasıl bir formatla ekrana geleceği merak konusu oldu. Esra Erol'un sevenleri alınan karara tepkilerini gösterirken, Erol'dan yeni sezon açıklaması gelmedi. Esra Erol'da programının Haziran ayında sezon tatiline girmesi bekleniyor. Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Fulya Öztürk mü Esra Erol mu?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN