Muharrem İnce canlı yayında en fazla oy aldığı partiyi açıkladı! O iddialara flaş yanıt

Muharrem İnce canlı yayında en fazla oy aldığı partiyi açıkladı! O iddialara flaş yanıt

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala Cumhurbaşkanı adaylarının her konuşması da gündem yaratmaya devam ediyor. Peki Muharrem İnce en çok hangi partiden oy alıyor? Tüm detaylar haberimizde.

Cumhurbaşkanı adayı Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce sık sık çarpıcı açıklamalar yapıyor. Peki Muharrem İnce hangi partilerden en çok oy aldığını söyledi? Muharrem İnce adaylıkla ilgili neler söyledi? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

MUHARREM İNCE'DEN SEÇİM YORUMLARI

Memleket Partisi Genel Başkanı Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce katıldığı bir televizyon programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Muharrem İnce'ye risk aldığı ile ilgili yöneltilen sorulara şu şekilde cevap verdi; 'Yüzde 25 alırsam kimler sokağa çıkamayacak? 6 parti, trilyonlarca para, 2 büyükşehir belediyesi hepsi toplanıp yüzde 30 ben yüzde 25 alırsam eğer kim sokağa çıkamayacak? Ben bir araba, bir otobüs, bir telefonla muhalefet yapmaya devam ediyorum.' Aynı zamanda Muharrem İnce en çok oyu AK Parti'den, en az oyu da CHP seçmeninden aldığını söyledi. 

Muharrem İnce Seçim Yorumları

Muharrem İnce vatandaşın Erdoğan'a kızdığı için oy vermediğini, Kılıçdaroğlu'na da oy vermek istemediklerini belirtti. Muharrem İnce, oyların bölünmesi ile ilgili ortaya çıkan tartışmalara da yorum yaptı. İnce 1994 seçimleriyle ilgili şunları söyledi; '27 Mart 1994 tarihinde Zülfü Livaneleri SHP, İlhan Kesinci Anavatan Partisi, Ertuğrul Güney CHP, Recep Tayyip Erdoğan Refah Partisi adayı oldu. Erdoğan yüzde 25 ile seçimi kazandı. Herkes diyor ki 1994 senesindeki gibi olmasın. O zaman 22, 23'lü oylar var, kim geçiyorsa o seçimi kazanıyor. Şimdi 4 aday var. Üçümüz de yüzde 24 alsak, Erdoğan 27 alsa seçilebiliyor mu? Hayır seçilemiyor.' 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN