Muharrem İnce imza sayısı kaç oldu, 100 bin imza oldu mu?

Muharrem İnce imza sayısı kaç oldu, 100 bin imza oldu mu?

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce için imza sayısında son güncelleme. Özellikle Muharrem İnce'nin kaç imza topladığı ve 100.000 imzaya ulaşıp ulaşmadığı merak ediliyor.

Cumhurbaşkanlığı adaylık imza süreci devam ederken her adayın topladığı imza sayısı yakından takip ediliyor. Özellikle Muharrem İnce'nin kaç imza topladığı ve 100.000 imzaya ulaşıp ulaşmadığı merak ediliyor. İşte Muharrem İnce'nin topladığı imza sayısına ilişkin son güncelleme; 

Muharrem İnce'nin şu anda 51.367 imzası bulunuyor. Buna karşılık Fatih Erbakan'ın 46.725, Sinan Oğan'ın 25.924 ve Doğu Perinçek'in 11.792 imzası bulunuyor.

Özellikle Muharrem İnce'nin kaç imza topladığı ve 100.000 imzaya ulaşıp ulaşmadığı merak ediliyor.

Cumhurbaşkanı Adayı için Nasıl İmza Atılır?

Bir cumhurbaşkanı adayı için imza vermek isteyen seçmenler, resmi soğuk damgalı kimlik belgeleriyle birlikte ilçe seçim kurullarına gidebilir. Bu işlemin internet üzerinden elektronik olarak yapılamayacağını unutmamak önemli. Seçmenlerin fiziki olarak kurula gitmeleri ve ıslak imza vermeleri gerekir. İlçe seçim kurulları, aday olmak isteyenlerin başvurularını 27 Mart Pazartesi günü saat 20:00'de sonlandıracak.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN