Murat Boz'u unutması kolay olmadı ama... Aslı Enver yeni aşkıyla ilgili öyle bir açıklamada bulundu ki...

Murat Boz'u unutması kolay olmadı ama... Aslı Enver yeni aşkıyla ilgili öyle bir açıklamada bulundu ki...

Ünlü oyuncu Aslı Enver, Murat Boz, Kerem Tunçeri ve Önder Öztarhan'ın ardından yeni bir aşka yelken açtı. Yeni ilişkisi hakkında konuşan ünlü oyuncu hayranlarını sevindiren açıklamalarda bulundu.

Ünlü oyuncu Aslı Enver, Murat Boz, Kerem Tunçeri ve Önder Öztarhan'ın ardından iş insanı Berkin Gökbudak ile yeni bir aşka yelken açtı.

Son olarak iş insanı Önder Öztarhan ile ilişki yaşayan ve Öztarhan ile dünyaevine girmesi beklenen ünlü oyuncu Aslı Enver, Nisan ayında Öztarhan'dan ayrılarak herkesi şaşkınlığa uğratmıştı. 21 Mart'ta ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix'te izleyiciyle buluşan 'Sen Yaşamaya Bak' adlı filmde görev alan ünlü oyuncu Aslı Enver, bu kez hayranlarına müjdeli haberi verdi.

Bir süredir bir başka iş insanı Berkin Gökbudak ile ilişki yaşayan Aslı Enver, önceki gün İstanbul Levent'te görüntülendi.

ÖZEL HAYATIYLA ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

Rol aldığı projelerdeki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu, özel hayatıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Ünlü oyuncu Birkan Sokullu ile 2012 yılında dünyaevine giren başarılı oyuncu, eşinden 2015 yılında boşanmıştı.

NİSAN AYINDA SÜRPRİZ AYRILIK

Birkan Sokullu'dan ayrıldıktan sonra ünlü şarkıcı Murat Boz ile yıllarca ilişki yaşayan, Boz'dan ayrıldıktan sonra ise eski basketbolcu Kerem Tunçeri ile ilişkiye başlayan Aslı Enver, Tunçeri'den ayrıldıktan sonra da gönlünü iş insanı Önder Öztarhan'a kaptırmıştı. İkilinin dünyaevine girmesi beklenirken Nisan ayında sürpriz bir ayrılık kararı alınmış ve 5 aylık ilişki sona ermişti.

Aslı Enver kimdir? Aslı Enver kaç yaşında?

MUHABİRLERİN SORULARINI YANITLADI

Nisan ayında Önder Öztarhan'dan ayrılan Aslı Enver, yeni bir ilişkiye başladı. Yaz aylarının başından bu yana iş insanı Berkin Gökbudak ile aşk yaşayan Aslı Enver, önceki gün Levent'te görüntülendi.

Muhabirlerin "Berkin Bey'le ilişkiniz devam ediyor mu?" sorusuna yanıt veren ünlü oyuncu, "Evet evet. İyi gidiyor, süper" diye konuştu.

MÜJDEYİ DUYURDU

Bir süredir tiyatro oyununda yer aldığı için ekranlardan uzak olan Enver, hayranlarının beklediği müjdeyi de verdi. Ekranlara geri dönme hazırlığı içerisinde olduğunu vurgulayan Aslı Enver, iki farklı proje ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlandığını belirterek "Dijital ve televizyon iki işimiz var" dedi.

Berkin Gökbudak kimdir? Aslı Enver'in sevgilisi olduğu iddia edilen Berkin Gökbudak nereli ve mesleği ne?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN