Murat Dalkılıç'tan arkadaşlarına rekor hesap! Yeni mekan ziyaretine gitmişlerdi: Gelen hesabı görünce çılgına döndüler

Murat Dalkılıç'tan arkadaşlarına rekor hesap! Yeni mekan ziyaretine gitmişlerdi: Gelen hesabı görünce çılgına döndüler

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, başka bir sektöre daha el attı. İstanbul Suadiye'de mekan açtı. Açılış gününden sinirli bir şekilde ayrıldığı iddia edilen Dalkılıç'ın mekanında müşterilere 710 lira hesap geldi.

Birbirinden hit şarkılara imza atan Murat Dalkılıç, müzik kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Oyuncu Merve Boluğur ile 2 yıl süren evliliği noktaladıktan sonra Dalkılıç, gönlünü Hande Erçel'e kaptırmış, ünlü çiftin evlilik kararı alması beklenirken ayrılmışlardı.

muratfgh.jpg

Aşkta bir türlü yüzü gülmeyen Murat Dalkılıç, şimdilerde bambaşka bir sektöre el attı. Ünlü şarkıcı, İstanbul Suadiye'de bir mekan açtı. Canlı müzik performanslarının sergilendiği mekanda kimi zaman kendisi de sahne alırken, mekanın açılış gecesi krizle sonuçlandı.

HESABI GÖRÜNCE İNANAMADILAR

Açılış gecesine yakın dostlarını davet eden Dalkılıç'ın bu davetini dostları geri çevirmedi. Ünlü şarkıcıyı yalnız bırakmak istemeyen arkadaşları mekana gitti. Fakat gece sonunda gelen hesabı görünce neye uğradıklarını şaşırdılar.

dalkilic.jpg

710 BİNLİK HESAP KRİZE NEDEN OLDU

İddiaya göre Dalkılıç'ın dostları, mekandan hayli dargın ayrıldı. 11 kişilik bir gruba 710 bin lira, 4 kişilik başka bir gruba ise 140 bin lira hesap geldi. Müşteriler bu duruma itiraz edip öfkelendi ve açılış krizle sonuçlandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN